• onze waardering

Sex/Life - B.B. Easton RECENSIE

Recensie: Sex/life - B.B. Easton

BB heeft het allemaal, een leuke man, een mooi huis een goede baan als psycholoog. Maar toch ontbreekt er iets. BB wil graag bemind worden, en dan bedoelt ze écht bemind. Niet de huis-tuin-en-keuken seks waar haar man nu al niet voor te porren is. Ook is haar man Ken niet bepaald een geweldige minnaar. Al jaren probeert ze een frisse wind door hun seksleven te blazen maar tevergeefs. Nadat ze erachter komt dat hij haar dagboek heeft gelezen, besluit ze al haar seksuele avonturen met eerdere vriendjes volledig uit het verband te trekken en deze op te schrijven in de hoop dat haar man ze zal lezen. Zo kan hij niet alleen lezen wat ze allemaal heeft uitgespookt, maar hopelijk leert hij er ook nog wat van. Dan komt BB (hopelijk) eindelijk aan haar trekken.

Sex/life van BB Easton (een pseudoniem) is een boek dat je in een adem uit kunt lezen. En het zal niet meevallen om dan je niet af en toe te verbazen over haar seksuele escapades. Het zit vol liefde, afgunst maar vooral heel veel seks en het jaloers maken van een echtgenoot om hem zo het bed in te krijgen op een begeerlijke manier. Het is een memoir opgeschreven in dagboekvorm dat nu wereldkundig wordt gemaakt. Het is een roman waarvan de stoom uit je oren komt tijdens het lezen, met een tikkie humor. 

BB Easton was nooit van plan te schrijven, ze had een leuke baan als schoolpsycholoog en was net moeder geworden. Toen haar moeder haar een exemplaar van Fifty shades of grey overhandigde herkende ze deze bad boys. Uit haar eigen duistere verleden met deze motor bikers, street racers enz. Geen van allen leken ze op haar man en ze besloot al haar escapades op te schrijven. Voor iedereen om te lezen behalve haar man. En je raadt het al, precies dat gebeurde. Haar leven veranderde compleet en zo gebeurde het dat het boek Sex/life tot stand kwam. 

Sex/life van BB Easton werd een regelrechte bestseller en is verfilmd als een serie op Netflix. 

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? En ben je niet vies van uitgebreid beschreven sexy avontuurtjes? Dan is dit boek voor jou!

Recensie: Sex/Life - B.B. Easton

Sex/Life

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van... 

Meer info

Nieuwste artikelen

 • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

 • Legendes & Lattes - Travis Baldree

 • De Rode Woestijn - Paula Isphording

 • Ochtendgloren - Corina Bomann

 • Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Gerelateerde artikelen

 • Pels - Jeroen Siebelink

 • Chicklit.nl serie van het jaar 2015: stem op jouw favoriet!

 • 5 Redenen waarom je moe bent

Zoek in artikelen