• onze waardering

Losgeslagen - Saskia M.N. Oudshoorn RECENSIE

Recensie: Losgeslagen - Saskia M.N. Oudshoorn

In Losgeslagen maak je kennis met de inwoners van een kleine hippe nieuwbouwwijk met vier huizen. De intentie van dit project is dat de buren elkaar helpen en altijd voor elkaar klaarstaat. Advocate Annemie heeft een relatie met Frederik, alleen die loopt wat stroef. Frederik is erg dominant naar Annemie, en dan woont ook nog Annemie's hulpbehoevende vader bij hun in huis. Als de buren met elkaar op vakantie naar Ibiza gaan gebeurt er het één en ander tussen Annemie en de knappe buurjongen Mees. Echter, als de buren terug zijn van hun heerlijke vakantie gaat het vreselijk mis, de vader van Annemie wordt dood gevonden in het huis. Is dit met opzet gedaan? Wie is de dader? En waarom is Eva, Annemie's vriendin, ineens zo geïnteresseerd in de sociale contacten van Annemie? 

Saskia M.N. Oudshoorn begon met het schrijven van feelgood romans, en is inmiddels overgestapt naar het schrijven van (vrouwen)thrillers. Losgeslagen is haar nieuwste thriller. 

In Losgeslagen zijn alle buren met elkaar verweven op één of andere manier, in de loop van het boek worden deze banden duidelijk. Op vakantie in Ibiza gebeuren er nare dingen tussen Annemie en haar man Frederik, maar vervolgens is daar buurjongen Mees. Mees weet precies hoe Annemie zich voelt en hij troost haar, later zijn ze veel vaker bij elkaar te vinden. Buurman Arno heeft een apothekersbedrijf, en Mees blijkt verwikkeld te zijn in een fraudezaak hierbij. Annemie, een goed aangeschreven advocate, kan zich natuurlijk niet inlaten met een frauderende jongen. 

Vanaf de proloog van Losgeslagen is de spanning aan, en het hele boek is in één ruk uit te lezen, zo spannend. De schrijfstijl van Oudshoorn is erg goed, het maakt dat je maar door blijft lezen om er achter gekomen wie of wat dit nou weer gedaan heeft. Op de cover van het boek staat de tekst 'Achter iedere voordeur schuilt een geheim' , en dit is echt het geval in dit boek. Het plot zit erg goed in elkaar verweven en Oudshoorn weet dit goed te ontrafelen. Kortom, Losgeslagen is weer een heerlijke thriller van een redelijk onbekende schrijfster die lekker te lezen is aan de rand van het zwembad. Pas wel op, je wil meteen weten hoe het afloopt! 

Recensie: Losgeslagen - Saskia M.N. Oudshoorn

Losgeslagen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een onverwachte relatie in deze Sea Breeze-roman van New York Times-bestsellerauteur Abbi Glines.
  Jason is het zat om in de schaduw van zijn rocksterbroer te leven. Hij vertrekt naar Sea Breeze, Alabama, om wat stoom af te blazen. Daar komt hij nieuwe mensen tegen en beleeft hij de tijd van zijn leven. Tot hij een bijzondere vrouw tegenkomt. Maar verliefd worden op de plaatselijke bad girl behoort absoluut niet tot zijn plannen.

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

 • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

 • De enige dochter - A.B. Yehoshua

 • Het Ultimatum - John Grisham

 • The farm table - Julius Roberts

Gerelateerde artikelen

 • Deze volwassen grappen laten je heel anders kijken naar bekende kinderfilms

 • Ademloos - Ragnar Jónasson

 • Het vuur in mij - Erin Stewart

Zoek in artikelen