Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

Aan het begin van het nieuwe jaar blikken we nog één keertje terug op 2012. Want wat is het beste boek dat in 2012 verschenen is? Welk boek verdient de titel Boek van het Jaar 2012? Dat bepaal jij!

2012 was een bewogen jaar voor Chicklit.nl. In positieve zin bedoelen we. Niet alleen zijn de bezoekersaantallen gestegen van 30.000 naar maar liefst 50.000 unieke bezoekers per maand, nee, het was ook het jaar van de bijzondere acties (waaronder de Chicklit.nl straatactie) en het jaar waarin we nieuwe functionaliteiten aan de website hebben toegevoegd (zoals de digitale boekenkast). We hebben zeker niet stilgezeten en zijn van plan dat in 2013 wederom niet te doen. Er staan namelijk nog heel veel leuke nieuwe dingen op de planning. Maar daarover later meer…

Eerst blikken we nog even terug op 2012, want er moet nog een beste boek van 2012 gekozen worden. Welk boek verdient de titel Boek van het Jaar 2012? Dat bepaal jij!

Elke maand is er boek verkozen tot Boek van de Maand op Chicklit.nl. Deze 12 boeken maken automatisch kans op de titel Boek van het Jaar 2012. Daarnaast hebben we een WILDCARD uitgedeeld aan het boek met de meeste stemmen in de WILDCARD stemactie. In totaal zijn er dus 13 boeken die kans maken op de titel Chicklit.nl Boek van het Jaar 2012. Dat zijn:

 

 

Wat de nanny zag Ben je gek Villa Honeymoon Tot de laatste cent Vlinders voor altijd
Het roer om Glazuur Vriendinnen boven alles Daar komt de bruid Mag ik je nummer even?*
   
  Wit is het nieuwe zwart Strijden op stiletto''s De urenfabriek  


Maar welk van bovenstaande boeken gaat er met de titel Boek van het Jaar 2012 vandoor? Dat bepaal jij! Van 1 tot en met 31 januari 2013 kun je stemmen op jouw favoriet. En dat wordt ook nog eens beloond! Want onder de stemmers verloten wij 3 grote Chicklit.nl verrassingspakketten en we kunnen je verklappen… die wil je maar al te graag winnen! Stemmen dus!

 

 

 

 

 

Nieuwste artikelen

  • Winnen: Sims 4 Ecologisch Leven, Weerwolven en Eiland leven

  • Dit is Brandy als Cinderella in Disney's Descendants: The Rise of Red

  • Dit zijn de eerste beelden van 'To All The Boys' spin-off 'XO, Kitty'!

  • Officiële trailer Queen Charlotte: A Bridgerton Story is nu te zien!

  • Recensie: The Last of Us

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen