Wie verdient de Boek van het Jaar WILDCARD?

Jaja, het einde van het jaar is alweer bijna in zicht en dat betekent... Dat het bijna tijd is voor de Chicklit.nl Boek van het Jaar-verkiezing. Duh! Iedere maand is er door ons één titel verkozen tot Boek van de Maand, welke automatisch kans maakt om Boek van het Jaar 2013 te worden. Maar er zijn naast deze 12 boeken in het afgelopen jaar natuurlijk nog veel meer goede chicklits verschenen. Daarom bieden wij jullie nu de kans om op je eigen favoriete boek te stemmen voor de zogenoemde WILDCARD.

Een bijzonder jaar
Het jaar 2013 is alweer bijna voorbij. Bizar, wat is de tijd hard gegaan zeg. En we hebben op de redactie van Chicklit.nl zeker niet stilgezeten. We kunnen terugkijken op een druk, maar bijzonder jaar. Enkele hoogtepunten: 2013 is het jaar waarin Chicklit.nl maar liefst 10 verjaardagskaarsjes mocht uitblazen (wat natuurlijk groots gevierd werd met een feestje én een eigen verhalenbundel) - we eindelijk bestseller-auteur Lindsey Kelk in het echt ontmoet hebben - het selfpublishing platform MijnChicklit.nl van start is gegaan - Chicklit.nl haar eigen schrijfwedstrijd heeft georganiseerd en er hééééééél veel leuke boeken zijn verschenen. En dat laatste punt, daar draait het nu om...
 


Boek van de Maand
Iedere maand kroont de redactie van Chicklit.nl één boek tot Boek van de Maand. En die titel krijg je niet zomaar. Daarvoor moet het boek héél leuk of goed zijn en door onze recensente met minimaal 4 hartjes zijn beoordeeld. Helaas kan er per kalendermaand maar één Boek van de Maand gekozen worden en moeten we soms een keuze maken tussen meerdere goede boeken. Ook komt het natuurlijk weleens voor dat wij een boek 'wel o.k.' vinden, terwijl jullie laaiend enthousiast over dezelfde titel zijn. Dit is de reden waarom we de WILDCARD in het leven geroepen hebben. Op deze manier hebben jullie ook een stem.

Stemmen!
Er verschijnen in een jaar ongetwijfeld meer dan 12 goede boeken. Om deze reden willen we jullie nu de kans geven om op jouw eigen favoriete boek van 2013 te stemmen en er zo voor te zorgen dat deze titel alsnog kans maakt om Chicklit.nl Boek van het Jaar 2013 te worden. Snap je bijvoorbeeld niet waarom De wraak van Prada niet in het rijtje staat? Of vind je dat de Nederlandse auteur Gillian King een plek in het rijtje verdient met haar boek 60 Dagen? Dan kun je daar nu iets aan doen!

Meedoen
Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen aan deze WILDCARD-actie is jouw stem uitbrengen op je favoriete boek van 2013. In onderstaand afgeschermd invulveld voer je de naam van het boek en de betreffende auteur in, waarvan jij vind dat deze de WILDCARD voor de Boek van het Jaar-verkiezing verdient.

Er zijn echter wel twee voorwaarden:
1. Het boek moet verschenen zijn in het jaar 2013;
2. We hebben het boek ook daadwerkelijk besproken op Chicklit.nl.


Van 3-31 december 2013 kun je stemmen op jouw favoriete boek. Het boek dat op 31 december 2013 de meeste stemmen heeft, ontvangt de WILDCARD en zal dus alsnog in de Chicklit.nl Boek van het Jaar 2013-verkiezing meegenomen worden (welke vanaf 1 januari 2014 van start gaat).

Stemmen dus!

 

Nieuwste artikelen

  • Bloedwraak - Marcella Kleine

  • Recensie: Lotgenoten - Sabrine Ingabire

  • Twisted Lies - Ana Huang

  • Koude harten - Gunnar Staalesen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 10x Het Fictie boek van het jaar 2021 'Het onzichtbare leven van Addie LaRue'

  • Het nieuwste deel van De Zeven Zussen-serie verschijnt volgende week!

  • Gratis e-teaser van Lisette Jonkman: Pizzageur & Maneschijn

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2022: stem op jouw favoriet!

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2023: stem op jouw favoriet!

Zoek in artikelen