Winnen het Chicklit.nl boek van het jaar 2017: Slapende reuzen

Op 30 december 2017 hebben wij bekendgemaakt wie de verkiezing voor het beste Chicklit.nl boek van het jaar heeft gewonnen! Dat was het prachtige sciencefiction boek Slapende reuzen, geschreven door Sylvain Neuvel. Om dit te vieren mogen wij, van Karakter Uitgevers, maar liefst 10 exemplaren aan onze trouwe lezers weggeven!

Slapende reuzen van Sylvain Neuvel heeft natuurlijk niet voor niks de Chicklit.nl boek van het jaar 2017 verkiezing gewonnen! De jury vond het verhaal echt ontzettend origineel en verrassend. Slapende reuzen is geen typische siencefiction en zet de lezer aan tot nadenken over onze wereld. Dit is vooral te danken aan de aparte schrijfstijl van de auteur. Je bent eigenlijk een soort dossier aan het lezen, alles is in vraag en antwoord geschreven! Maar dat is niet het enige. Ook de personages, wetenschappers en linguisten, zijn erg origineel bedacht. Het verhaal zit goed in elkaar en je leert de personages goed kennen! Slapende reuzen heeft dus zeker terecht de Chicklit.nl boek van het jaar 2017 verkiezing gewonnen.

Het verhaal

Rose Franklin is een hoogopgeleide natuurkundige die een topgeheim team leidt om het mysterie van de gigantische hand te ontrafelen. Samen met haar collega's wordt ze aangestuurd door een naamloze man wiens macht en functie net zo mysterieus zijn als de herkomst van het object. Duidelijk is dat Rose en haar onderzoekers op het punt staan de meest merkwaardige ontdekking in de geschiedenis te ontrafelen, en de betekenis ervan voor de mensheid bloot te leggen. Maar als de stukjes van de puzzel eenmaal op hun plaats liggen, zal het resultaat dan juist een middel voor eeuwige vrede of een wapen voor massavernietiging blijken te zijn?

Bron: Karakter Uitgevers

Winnen

Omdat Slapende reuzen van Sylvain Neuvel het Chicklit.nl boek van het jaar 2017 is geworden, mogen wij maar liefst 10 exemplaren weggeven aan onze lezers! Dus grijp nu je kans. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 22 januari 2018.

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Matilda

  • Een hemel vol sterren - Dani Atkins

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen