Winnen het Young Adult boek van het jaar 2017: Vrouwe Middernacht

Aan het eind van 2017 hebben wij Vrouwe Middernacht uitgeroepen tot het beste Young Adult boek van 2017. De jury was het er unaniem over eens dat Vrouwe Middernacht de verkiezing moest winnen. Om dit te vieren mogen wij, van uitgeverij Moon, maar liefst 5 exemplaren weggeven aan jullie!

Om jezelf het beste Young Adult boek van 2017 te noemen met je wel van erg goede huize komen. De jury vond Vrouwe Middernacht heel erg origineel. De verschillende genres in dit boek, namelijk een beetje horror, fantasie en romantiek, maken Vrouwe Middernacht intrigerend om te lezen.Daarnaast worden er ook onderwerpen aangesneden die niet echt vaak in Young Adult boeken voorkomen, zoals autisme. Ook kom je in dit boek veel meer te weten over het parabatai-verbond. Je ziet bij alle personages in Vrouwe Middernacht eigenlijk wel een mooie ontwikkeling. Emma wordt volwassener en Julian leert om zijn broertjes en zusjes iets meer los te laten. Cassandra weet tot slot verschillende emoties bij de lezers op te roepen. Niet alleen de liefde tussen Emma en Julian roert de lezer, maar ook het feit dat Julian zichzelf opoffert voor zijn familie! 

Het verhaal

Vijf jaar na de gebeurtenissen in Stad van Hemelse Vlammen is Emma Carstairs niet langer een rouwend meisje, maar een jonge vrouw die vastberaden is te ontdekken wie haar ouders heeft vermoord. Samen met haar parabatai, Julian Blackthorn, patrouilleert ze door de straten van Los Angeles, waar ze een demonisch complot onderzoeken. Dit is Emma's kans om wraak te nemen en antwoorden te vinden. Wie heeft haar ouders werkelijk vermoord? En waarom verbiedt de wet van schaduwjagers liefde tussen parabatai?

Vrouwe Middernacht - Cassandra ClareBron: Moon

Winnen

Omdat Vrouwe Middernacht van Cassandra Clare het Young Adult boek van het jaar 2017 is geworden, mogen wij maar liefst 5 exemplaren weggeven aan onze lezers! Dus grijp nu je kans. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 5 exemplaren. Meedoen kan tot en met 23 januari 2018.

Nieuwste artikelen

  • Film & Serie Top 6: december 2022

  • Indiana Jones 5 trailer onthuld!

  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer is uit!

  • Young adult top 6: december 2022

  • Recensie: Disenchanted

Gerelateerde artikelen

  • Shadowhunters krijgt geen nieuw seizoen

  • Shadowhunters feiten die je nog niet wist

  • Tattoo's geïnspireerd door boeken

  • The Mortal Instruments-auteur Cassandra Clare is bezig met een nieuwe fantasy-serie!

  • 5 onthullingen over de laatste afleveringen van Shadowhunters

Zoek in artikelen