Word jurylid bij de Chicklit.nl/ YA boek van het jaar 2018 verkiezing

Zoals elk jaar organiseren wij weer een boek van het jaar 2018 verkiezing. Eén voor het beste Chicklit.nl boek van het jaar en één voor  het beste Young Adult boek van het jaar. Dit kunnen we niet zonder de hulp van onze trouwe lezers en daarom zijn we op zoek naar juryleden die de top 3 willen lezen en beoordelen!

Wij hebben 12 boeken van het afgelopen jaar uitgekozen die meedingen naar de titel van het Chicklit.nl boek van het jaar 2018. Op dit moment kan iedereen op zijn of haar favoriete boek uit 2018 stemmen. Voor het Young Adult boek kan dit HIER en voor het Chicklit.nl boek kan dat HIER. Nadat alle stemmen zijn geteld, wordt er een top 3 samengesteld. Als jurylid moet jij deze drie boeken lezen en beoordelen aan de hand van allemaal verschillende punten, zoals schrijfstijl, personages, de verhaalopbouw en de originaliteit.

Voor de Young Adult verkiezing zijn wij op zoek naar juryleden die al bekend zijn met de genomineerde boeken die een serie vormen. Onder deze boeken bevinden zich namelijk ook delen (2, 3, 4 of 5) uit een serie. Het is dus handig als je de voorgaande delen al gelezen hebt, zodat je die niet ook hoeft te lezen. 

Je hebt vanaf 2 december tot 28 december de tijd om alle drie de boeken te lezen en te beoordelen. Hiervoor zal je van ons een beoordelingsformulier ontvangen. Op 28 december zal de verkiezing plaatsvinden op Boekesteyn. Hier zullen we met de gehele jury gaan discussiëren over wie de winnaar wordt van de boek van het jaar 2018 verkiezing. De YA jury houden wij alleen online en hier hoef je dus niet fysiek voor aanwezig te zijn.

Lijkt het jou leuk om ons te helpen bij het kiezen van het beste Chicklit.nl boek of het beste Young Adult boek van het jaar 2018? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geef je hieronder op door je naam, e-mailadres en een duidelijke, krachtige motivatie in te vullen. Probeer in je motivatie aan te geven waarom jij graag in de jury wil zitten, of je vaker boeken beoordeeld hebt door bijvoorbeeld het schrijven van recensies en in welke jury je wilt deelnemen (voor het Chicklit.nl boek van het jaar of het Young Adult boek van het jaar). Je kan jezelf opgeven tot 24 november en op 26 november kiezen wij de juryleden voor de Boek van het jaar 2018 verkiezing!

Als jij bent uitgekozen als jurylid, laten we je dat per mail weten. Het liefst zien we binnen 2 dagen een reactie zodat wij zeker weten dat je nog steeds jurylid wilt zijn voor de Chicklit.nl boek van het jaar 2018 verkiezing! 

LET OP: je kan jezelf alleen opgeven voor de chicklit.nl als je op 28-12-2018 naar ons kantoor in 's-Graveland kan komen.

Je kan ons ook mailen op info@chicklit.nl of je hieronder opgeven.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • Gratis e-teaser van Lisette Jonkman: Pizzageur & Maneschijn

  • Het nieuwste deel van De Zeven Zussen-serie verschijnt volgende week!

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen