Word jurylid bij de Chicklit.nl boek van het jaar 2019 verkiezingen

Zoals elk jaar organiseren wij ook in 2019 weer de Chicklit.nl boek van het jaar verkiezingen. Dit jaar hebben wij maar liefst drie verschillende verkiezingen: één voor het beste Chicklit.nl boek van het jaar, één voor de beste Chicklit van het jaar en één voor het beste Young Adult boek van het jaar. Dit kunnen we niet zonder de hulp van onze trouwe lezers en daarom zijn we op zoek naar juryleden die de top 3 willen lezen en beoordelen!

Wij hebben 12 boeken van het afgelopen jaar uitgekozen die meedingen naar de titels van het Chicklit.nl boek van het jaar 2019. Op dit moment kan iedereen op zijn of haar favoriete boek uit 2019 stemmen. Voor het Young Adult boek kan dit HIER, voor de Chicklit van het jaar kan dat HIER en voor het Chicklit.nl boek van het jaar kan dat HIER. Nadat alle stemmen zijn geteld, wordt er een top 3 samengesteld. Als jurylid moet jij deze drie boeken lezen en beoordelen aan de hand van allemaal verschillende punten, zoals schrijfstijl, personages, de verhaalopbouw en de originaliteit.

Voor de Young Adult verkiezing zijn wij op zoek naar juryleden die al bekend zijn met de genomineerde boeken die een serie vormen. Onder deze boeken bevinden zich namelijk ook delen (2, 3, 4, 5, 6 of 7) uit een serie. Het is dus handig als je de voorgaande delen al gelezen hebt, zodat je die niet ook hoeft te lezen. 

Aan het eind van november worden de top 3'en bekendgemaakt op onze website. Je hebt hierna vanaf 4 december tot en met 26 december de tijd om alle drie de boeken te lezen en te beoordelen. Hiervoor zal je van ons een beoordelingsformulier ontvangen, die wij graag vóór 27 december helemaal ingevuld willen ontvangen. Op 27 december zal namelijk de verkiezing plaatsvinden en bepalen wij aan de hand van jullie beoordelingen wie de winnaars zullen worden. Voorgaande jaren vond de verkiezing altijd bij ons op kantoor plaats. Maar het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat er toch veel mensen niet naar de locatie konden komen. Wij hebben daarom besloten om de verkiezing alleen online te organiseren!

Lijkt het jou leuk om ons te helpen bij het kiezen van het beste Chicklit.nl boek, het beste Young Adult boek of de beste Chicklit van het jaar 2019? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geef je hieronder op door je naam, e-mailadres en een duidelijke, krachtige motivatie in te vullen. Probeer in je motivatie aan te geven waarom jij graag in de jury wil zitten, of je vaker boeken beoordeeld hebt door bijvoorbeeld het schrijven van recensies en in welke jury je wilt deelnemen (voor het Chicklit.nl boek van het jaar, de Chicklit van het jaar of het Young Adult boek van het jaar). Je mag jezelf ook opgeven voor meerdere verkiezingen als je genoeg tijd hebt! Je kan jezelf opgeven tot en met 24 november en op 26 november kiezen wij de juryleden voor de Boek van het jaar 2019 verkiezingen!

Als jij bent uitgekozen als jurylid, laten we je dat per mail weten. Het liefst zien we binnen 2 dagen een reactie zodat wij zeker weten dat je nog steeds jurylid wilt zijn voor de Chicklit.nl boek van het jaar 2019 verkiezingen! 

Je kan je aanmelding ook mailen naar info@chicklit.nl of je opgeven via een privéberichtje op Facebook/Instagram.

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Matilda

  • Een hemel vol sterren - Dani Atkins

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen