Word jurylid bij de Chicklit.nl boek van het jaar 2020 verkiezingen

Zoals elk jaar organiseren wij ook in 2020 weer de Chicklit.nl boek van het jaar verkiezingen. Ook dit jaar hebben wij weer drie verschillende verkiezingen: één voor het beste Chicklit.nl fictie boek van het jaar, één voor de beste Chicklit.nl feelgood boek van het jaar en één voor het beste Young Adult boek van het jaar. De jury zal bestaan uit een groep van onze professionele recensenten, maar voor elke verkiezing zoeken we ook een trouwe lezer van Chicklit.nl die de jury compleet wil maken. Lijkt het je leuk om in de jury te zitten? Lees dan snel verder!

Wij hebben per verkiezing 12 boeken van het afgelopen jaar uitgekozen die meedingen naar de titels van het Chicklit.nl boek van het jaar 2020. Op dit moment kan iedereen op zijn of haar favoriete boek uit 2020 stemmen. Voor het Young Adult boek kan dit HIER, voor de feelgood boek van het jaar kan dat HIER en voor het Chicklit.nl boek van het jaar kan dat HIER. Nadat alle stemmen zijn geteld, wordt er per verkiezing een top 3 samengesteld. Als jurylid moet jij deze drie boeken lezen en beoordelen aan de hand van allemaal verschillende punten, zoals schrijfstijl, personages, de verhaalopbouw en de originaliteit.

Aan het eind van november worden de top 3'en bekendgemaakt op onze website. Je hebt hierna vanaf 4 december tot en met 27 december de tijd om alle drie de boeken te lezen en te beoordelen. Wij sturen je van de drie boeken die in de top 3 terecht zijn gekomen een e-book op. Ook zal je van ons een beoordelingsformulier ontvangen, die wij graag vóór 28 december helemaal ingevuld willen ontvangen. Op 28 december zal namelijk de verkiezing plaatsvinden en bepalen wij aan de hand van jullie beoordelingen wie de winnaars zullen worden. De verkiezing zal dit jaar volledig online zijn.

Lijkt het jou leuk om gastrecensent te zijn en ons te helpen bij het kiezen van het beste Chicklit.nl boek, het beste Young Adult boek of het beste feelgood boek van het jaar 2020? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geef je op door ons een e-mail te sturen naar info@chicklit.nl. Geef in je mail een duidelijke, krachtige motivatie. Probeer in je motivatie aan te geven waarom jij graag in de jury wil zitten, of je vaker boeken beoordeeld hebt door bijvoorbeeld het schrijven van recensies en in welke jury je wilt deelnemen (voor het Chicklit.nl boek van het jaar, de feelgood boek van het jaar of het Young Adult boek van het jaar). Je mag jezelf ook opgeven voor meerdere verkiezingen als je genoeg tijd hebt! Je kan jezelf opgeven tot en met 24 november en op 26 november kiezen wij de juryleden voor de Boek van het jaar 2020 verkiezingen!

Als jij bent uitgekozen als jurylid, laten we je dat per mail weten. Het liefst zien we binnen 2 dagen een reactie zodat wij zeker weten dat je nog steeds jurylid wilt zijn voor de Chicklit.nl boek van het jaar 2020 verkiezingen! 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2016: dit zijn de drie beste boeken 

  • Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar 2019: stem op jouw favoriet!

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2020: stem op jouw favoriet!

  • Winnen: 10 x het Chicklit.nl boek van het jaar 'Scoop!'

  • De winnaar van het Young Adult boek van het Jaar 2017

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen