Dressed Online

Wat ons betreft zijn er nooit te veel leuke webshops. We werden dan ook behoorlijk blij toen we Dressed Online tegen kwamen. Dit is een kleine webshop met high street fashion. Ondanks het feit dat ze al sinds 2009 bestaan, maakten wij deze week pas kennis met deze shop. Een fijne verrassing! De kledingstukken zijn hip en niet al te duur. Als je het ons vraagt: een perfecte combi!


Nieuwe collectie
Dressed Online wil mensen inspireren en helpen bij het ontwikkelen van een eigen stijl. Mode zou voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Volgens de mensen achter Dressed Online wonen fashionista’s namelijk niet alleen in New York of Parijs maar ook gewoon in Nederlandse mini-dorpjes. Door online shops is hippe kleding nu ook ècht overal te koop! Vanaf 17 juni ligt de nieuwe collectie van Dressed Online in de digitale schappen. Die collectie bestaat uit een aantal mooie zomerjurkjes, chique jurkjes en een kleurrijke jumpsuit. De foto’s bij dit artikel geven je alvast een glimp van de nieuwe items.

Fashionista
Dressed Online verkoopt van alles wat. Ze hebben jurkjes, rokjes, truien, vesten, blazers, tops, jumpsuits, panty’s en sokken. Je kunt bij deze webshop daarom zonder moeite een complete outfit samenstellen! Gelukkig kun je vervolgens rustig door de stad lopen in je Dressed Online outfit zonder tien keer hetzelfde tegen te komen. De kleding van deze webshop heeft een eigen stijl en is niet op iedere straathoek te koop. Ze verkopen retro kleding maar ook chique items en street style. Zoals al eerder gezegd zijn de artikelen in deze shop ook fijn laag geprijsd. De prijzen voor de artikelen liggen namelijk tussen de 3 en de 30 euro. Crisis-proof dus!

Service
De verzendkosten zijn €4,95 voor bestellingen binnen Nederland. Je hebt twee weken retourrecht en daarom alle tijd om thuis op je gemak te passen en te combineren. Dressed Online heeft service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Tips en opmerkingen zijn altijd welkom en vragen en klachten worden zorgvuldig behandeld.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.dressedonline.nl


Winnen!!!
Ben je heerlijk hebberig geworden van al het moois wat Dressed Online te bieden heeft? Goed nieuws! Chicklit.nl mag namelijk 2 Dressed Online cadeaubonnen ter waarde van 20 euro weggeven!

Winnen? Log in en beantwoord de vraag. De cadeaubonnen worden verloot onder de goede antwoorden. Meedoen kan tot 1 juli 2012.

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Shoptip: 10x party proof jurken

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Shoptip: 10x grappige boekensteunen

  • Shoptip: 10x paraplu's

  • Modeveiling.nl: online bieden op high-fashion

Zoek in artikelen