De ergste modeflaters ever!

Modetrends. Sommige mensen kleden zich super, terwijl anderen alergisch lijken voor het woord trendy. Als we jou zouden vragen een paar modemissers op te noemen, weet ik zeker dat er makkelijk een aantal je mond uitfloepen. Zo ook bij Vera van de website ze.nl, die de vijf ergste, meest verschrikkelijke, modeflaters voor je op een rijtje heeft gezet.

Geitenwollen sokken in sandalen
Warme geitenwollen sokken in sandalen, heerlijk! Lekker praktisch als het nog nét niet warm genoeg is voor blote voeten... Hallo, mensen uit het jaar nul! Nee, deze trend mag zo de prullenbak in. Of schoenen met warme sokken óf sandalen met blote voeten. Geen combinatie van deze twee a.u.b.!
 

De 'krater look'
Wie o wie heeft de legging bedacht? En dan met name de witte legging. Why, tell me why? Wanneer je een witte legging wilt dragen moet je een superstrak lichaam hebben. Want alles schijnt namelijk door. Zo ook de centimeters diepe kraters op je bovenbenen en billen. Kan het nóg erger? Natúúrlijk..! Combineer dan deze witte legging met een spijkerrokje. Heb je toevallig zo'n exemplaar in je kast hangen? Gooi 'm dan alsjeblieft op de eerste de beste brandstapel.


Monsterlijke Crocs
Crocs… Wat zullen we eens over deze trend zeggen? Als je crocs draagt heb je gelijk voeten á la een monster. Niet echt charmant dus! Verpleegsters die deze (toegegeven: wel lekker zittende) monsterboots dragen oké, dat kunnen we nog wel begrijpen. Maar gewone vrouwen die het ‘lekkah makkahluk’ vinden zitten, c’mon… Je hoeft echt niet 24/7 op hakken te lopen, maar een íets vrouwelijkere schoen mag wel!

Unisex baby
“Ik draag lekker hetzelfde als mijn lieve man, want ja… Zo ziet iedereen tenminste dat we bij elkaar horen.” Alsof we dat niet kunnen zien als jullie hand in hand lopen? Nee, de kleding moet ook op elkaar worden aangepast. Denk aan: allebei een rode jas met blauwe streep, blauwe jeans en witte wandelschoenen. Give me a break, weg met die unisexkleding!

One color fits all!
Groene top, groene broek, groene schoenen en groene oorbellen. Hello, Boom! Kleden in één kleur kan toch echt niet meer... Probeer de kleuren zo goed mogelijk af te wisselen. Ben je een echte groen-freak? Probeer het dan te combineren met een wat rustigere kleur of gewoon met wit.
Zo ben je niet één geheel van iets.


Dit artikel is powered bij Ze.nl.

Wat vind jij de ergste modeflater ever?

Nieuwste artikelen

  • Top 10 Nederlandse romcoms

  • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

  • De beste aankomende films van 2021 en 2022

  • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

  • Eternals komt naar Disney+

Gerelateerde artikelen

  • Horror mode uit de jaren 90

Zoek in artikelen