Slipperwereld.nl

Op dit moment laat de Nederlandse zomer helaas nog een beetje te wensen over. Voor de zeldzame droge en zonnige dagen die nog gaan komen, kun je dus maar beter goed voorbereid zijn! Bij Slipperwereld.nl kun je vast en zeker in één keer slagen voor al je summer must-haves. Slipperwereld is namelijk een webshop met een volledig zomers assortiment!


Altijd summerproof
Zoals de naam van de webshop al aangeeft kun je hier terecht voor slippers. Maar je zit hier ook aan het juiste adres voor andere zomerse artikelen als  waterschoenen, kinderdrijfpakjes, strandlakens, hoedjes, sandalen en strandjurkjes. Een kleine greep uit de merken die Slipperwereld verkoopt: Aquaslipper, Beco, Bernardino, Donchoo, ITSA, Rucanor, Surfit, Starling en Wicked Wedge. Zoals je ziet keuze genoeg! Het fijne aan deze webshop is dat je hier altijd summerproof kunt zijn. In de winter kun je in gewone winkels vaak niet meer terecht voor slippers en ander zomerspul. Hier wel! Ook verkoopt Slipperwereld een aantal artikelen die je niet zo snel in een standaard winkel tegen zal komen. Zo hebben ze bijvoorbeeld UV-beschermende zwempakken en een opblaasbaar loungekussen voor op het strand.

ITSA
Eén van de populairste merken op Slipperwereld.nl is ITSA. Dit merk is gespecialiseerd in handigheidjes voor op het strand. Zo hebben ze bijvoorbeeld een strandlaken met opbergvakjes, een wrap-strandjurkje, een comfortabele hoofdsteun die ervoor zorgt dat je strandhanddoek op de strandstoel blijft liggen, en haringen om je strandhanddoek mee vast te zetten in het zand. Vooral dat laatste lijkt ons superfijn. Onze nummer één strandirritatie is namelijk een constant wegwaaiend strandlaken!


Bestellen
Per product is op de site aangegeven hoelang de verzendtijd van het artikel is. In de meeste gevallen is dat tussen de 2 en 3 werkdagen binnen Nederland. De verzendkosten hangen van het gewicht van je bestelling af. Hele lichte pakketjes worden vanaf €1,19 verzonden. Hele zwarte bestellingen gaan op de post voor €17,85. Mochten je de nieuwe slippers of strandjurkjes niet passen, dan mogen ze binnen 8 dagen retour gezonden worden. Fijn!

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.slipperwereld.nl

Winnen!!!
Ben je een beetje hebberig geworden van al het moois dat Slipperwereld te bieden heeft? Goed nieuws! Chicklit.nl mag namelijk een strandpakket weggeven, bestaande uit een ITSA strandlaken ter waarde van €45 én een ITSA strandswrapjurkje ter waarde van €15! Nu maar hopen dat de Hollandse temperaturen binnenkort ook een beetje strandproof zullen worden....

Winnen? Log in en beantwoord de vraag. Het pakket wordt verloot onder de goede inzendingen. Meedoen kan tot 1 augustus 2012!

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • De beste zomerboeken in 2021

  • Mix & match je eigen stijlvolle Bandajanas slippers

  • Recensie: 21 Zomers

  • Let's go blond!

  • Shoptip: 10x Heerlijk zomerse slippers

Zoek in artikelen