Mydress.nl

Mydress.nl is een hippe webshop met leuke jurkjes en tuniekjes. Alle kledingstukken in de shop zijn volgens de laatste mode en zijn in sommige gevallen geïnspirieerd door de stijl van celebrities. Bij Mydress hebben ze voor iedere gelegenheid wel een jurk beschikbaar: basic, casual, chique, trendy... De jurken worden ingekocht in modesteden zoals Parijs en Londen en zijn daardoor heerlijk exclusief!


Uniek
Kwaliteit, prijs en ontwerp zijn heel belangrijk voor Mydress. Je kunt er dus van op aan dat je iets moois koopt! Het bijzondere van Mydress is dat er van alle kledingstukken maar een gering aantal exemplaren wordt ingekocht. Je jurkje of tuniek is daardoor altijd exclusief en uniek. Leuk, als je eens een keer iets ánders wilt! Elke maand komen er nieuwe artikelen binnen bij Mydress. Er zijn dus regelmatig nieuwe ontwerpen te vinden op deze fashionable website. Mydress verkoopt jurkjes van verschillende ontwerpers die per maand ook weer kunnen verschillen. Voor ieder wat wils!

Meisjesdroom
Gaby Kloekke, de oprichtster van Mydress, heeft de meisjesdroom van heel veel vrouwen waar gemaakt. Ze heeft van haar passie voor mode haar werk kunnen maken. En dan mag ze ook nog eens shoppen zonder schuldgevoel! Ze koopt de kleding voor Mydress namelijk zelf in. Daarbij streeft ze ze steeds naar een betaalbare prijs voor haar klanten. De artikelen uit de shop koopt ze daarom in verschillende landen. Ooit begon ze met het verkopen in Nederland, inmiddels is dat al uitgebreid tot de verkoop van jurken, tunieken en accesoires in vier Europese landen. Chapeau!

Verzending
Je kunt bij Mydress naast Ideal ook met Paypal betalen. Je bestelling wordt binnen 1 à 2 dagen verstuurd. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst dan wordt je order nog diezelfde dag in behandeling genomen. Je hoeft dus niet heel lang te wachten tot je je nieuwe jurkje aan kan. Dat vinden we fijn! De verzendkosten van je bestelling zijn standaard €2,95. Boven de €65 betaal je geen verzendkosten. Je mag je bestelling altijd kostenloos omruilen voor een andere maat.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.mydress.nl


Winnen!!!
Ben je een beetje hebberig geworden van al het moois dat Mydress te bieden heeft? Goed nieuws! Chicklit.nl mag namelijk leuke Mydress-prijzen weggeven. Je maakt kans op het volgende:
1x Mydress shoptegoed t.w.v. €50
1x Blue Pearl jurkje t.w.v. €50
1x Heidi-look-top ter waarde van €29,95


Winnen? Log in en beantwoord de vraag. Laat in een reactie hieronder weten of je een voorkeur hebt voor één van de prijzen of dat je naar alle drie wilt meedingen. Meedoen kan tot 15 augustus 2012!

Nieuwste artikelen

  • Fantastic Beasts 3 titel, plot en releasedatum onthuld

  • Het lied van de mistral - Olivier Mak-Bouchard

  • Nila en het antwoord op echt alles - Sam Copeland

  • De bloedstollende avonturen van Vladimir Von Rotenbeck: De nepvampier - Sophia Drenth

  • Ariadne - Jennifer Saint

Gerelateerde artikelen

  • Deze celebrities verlieten hun beroemde partner voor een onbekende

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

  • 10 Cameos van beroemdheden in How I Met Your Mother

  • Mix & match je eigen stijlvolle Bandajanas slippers

Zoek in artikelen