Zonnebrillen.com

Zomer, zomer, zomer, zomer, zomer! Nog even mogen we er officieel van genieten en dan moeten we de zomer al weer inruilen voor de herfst. Wij hopen op een mooie nazomer en een fijne zonnige herfst waarin we nog heel vaak met een mooie zonnebril op de neus van het zonnetje en lekkere temperaturen kunnen genieten. En... van mooie zonnebrillen kun je er wat ons betreft nooit genoeg hebben! Zonnebrillen.com is dé online specialist op het gebied van zonnebrillen, skibrillen en sportbrillen.


Zonnebrillen
Zonnebrillen.com is een webshop die uitsluitend merkbrillen verkoopt. Je bent er dus honderd procent van verzekerd dat de bril die je hier koopt echt is. Op internet worden veel goedkope nepzonnebrillen aangeboden dus het is fijn om te weten dat je hier met een officieële dealer te maken hebt. Je kunt bij Zonnebrillen.com terecht voor brillen van onder andere de volgende merken: Rayban, Oakley, Charrrera, Chimmm, D&G, Emporio Armani, Jimmy Crystal, Nike, Persol, Polar, Police, Ralph, Sinner en The Beatles Collection. Keuze genoeg, lijkt ons zo! Een zonnebril uitkiezen vanaf een scherm kan soms een beetje lastig zijn. Wat nou als hij je niet mooi staat of niet goed op je hoofd past? Geen zorgen! Bij Zonnebrillen.com heb je een zichttermijn van 14 dagen. Zo kun je je nieuwe bril fijn passen en als je toch liever een ander exemplaar wilt mag je hem gewoon omruilen.

Skibrillen & sportbrillen
Naast zonnebrillen verkoopt Zonnebrillen.com ook skibrillen en sportbrillen. Je kunt dus eigenlijk in ieder seizoen bij deze webshop terecht! Qua sportbrillen kun je naast skibrillen terecht voor zeilbrillen, hardloopbrillen, golfbrillen en fietsbrillen. Skieers hebben keus uit de volgende merken: Oakley en Sinner.


Verzending
Bestellen gaat heel snel bij Zonnebrillen.com. Als je vandaag voor 16:00 uur op het weerbericht hoort dat morgen de zon gaat schijnen heb je nog tijd zat om je bestelling te plaatsen! Als je je zonnebril namelijk voor 16:00 uur bestelt heb je hem de volgende dag al in huis. En extra fijn: de verzendkosten zijn bij bestellingen boven de €49,- ook nog eens gratis! Als je in België woont dan duurt de levering iets langer. Je hebt je bestelling dan binnen 3 à 4 werkdagen in huis.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.zonnebrillen.com

Winnen!!!
Ben je een beetje hebberig geworden van al het moois dat Zonnebrillen.com te bieden heeft? Goed nieuws! Chicklit.nl mag namelijk 3 waardebonnen ter waarde van €25,- weggeven!

Winnen? Log in en laat ons weten waarom JIJ zo graag een nieuwe zonnebril wilt hebben. Laat ook je naam en adresgegevens achter in het invulveld. Meedoen kan tot 15 september 2012!

Nieuwste artikelen

  • 15 verwijderde scènes uit Harry Potter die we hadden willen zien

  • De Hillel Codex - Emile Schrijver

  • Recensie: Encanto

  • Recensie: Olaf presenteert 

  • Een verrukkelijk fiasco - Lotte Petersen

Gerelateerde artikelen

  • Spaansesandalen.nl

  • Stylish stralen met Mikado-sieraden

  • De unieke sieraden van Heart to Get

  • Shoptip: 5x zonnebrillentrends van 2014

  • Schattige spulletjes van My Life is Sweet

Zoek in artikelen