Moodadventures.nl

Hebben jullie al herfst kriebels? Wij wel! Heerlijk vinden we het om het thuis weer gezellig te maken met nieuwe geurkaarsen en fijn te shoppen voor warme plaids en zachte kussentjes. Nu het buiten alweer kouder en natter wordt is het ook wel zo fijn om zulke aankopen online vanaf de bank te kunnen doen. Dat kan nu, bij Moodadventures.nl!


Woonaccessoires
Moodadventures is een Texelse webshop met hele mooie woonaccessoires. De artikelen zijn hip en wij hebben ze nog niet eerder bij andere winkels gezien. Je koopt hier dus iets unieks! De Moodadventures webshop verkoopt onder andere hippe kussentjes van Alexandra Ferguson met daarop teksten als keep calm, love, happily ever after, Pura Vida en super hero. Qua accessoires heeft deze webshop ook moodboards, decoratieborden met spreuken voor aan de muur, rozenkransen in maat XL en lampen. Moodadventures heeft ook meubels, zoals stoelen en tafels. Wij zijn vooral fan van de rotan hangstoelen! Je kunt bij deze stoel ook een standaard kopen. Zo kun je hem makkelijk verplaatsen. We zien onszelf er al helemaal in zitten met een kopje thee en een leuke chicklit!

Sieraden
Deze webshop verkoopt niet alleen dingen waarmee je je huis kunt versieren, nee, ook jezelf hoef je niet over te slaan. Moodadventures heeft namelijk haar eigen merk wraparmbanden. De hippe armbanden zijn gemaakt van leer, touw en kralen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook kun je bij Moodadventures terecht voor sieraden van het merk Thoughtblossoms. Die sieraden zijn zilver- en rosegoudkleurig en allemaal hebben ze een ingegraveerde tekst. Wij vinden de armband met life begins at the end of your comfort zone het leukste. Van dit merk kun je armbanden en kettingen met hangertjes kopen.

Service
Na ontvanst van je betaling wordt je bestelling binnen vier werkdagen verzonden. Een dag daarna heb je je bestelling in huis. De bestellingen worden verzonden met POSTNL. De verzendkosten hangen af van het gewicht van het door jou bestelde artikel en lopen vanaf €1,38 tot aan €6,75. Je kunt bij Moodadventures veilig betalen met iDEAL.


Winnen!!!
Ben je een beetje hebberig geworden van alle leuke accessoires van Moodadventures en zou je jezelf graag een hersft make-over willen geven? Goed nieuws: wij mogen drie Moodadventures wraparmanden weggeven!

Hoe maak je kans? Log in en beantwoord de vraag. Vergeet daarbij niet om ook je adresgegevens achter te laten in het invulveld. Meedoen kan tot 15 oktober 2012.

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen