Lekker smullen met de Chocolate Box

Hier droomt toch iedere vrouw van: elke maand een box gevuld met de lekkerste chocolade op de deurmat?! Deze droom kan nu waarheid worden, want The Chocolate Club lanceert de Chocolate Box. Ideaal als maandelijks cadeautje voor jezelf of voor een ander!


The Chocolate Club
The Chocolate Club is een club voor alle chocolat-lovers, chocoholics en chocolade passionata's onder ons. Wij van Chicklit.nl voelen ons hier wel thuis als echte chocolat junkies. Het leuke van de club is dat er ook iets wordt verteld over de achtergrond van chocolade, welke ingrediënten er inzitten en waar het vandaan komt. Het eerste product van de Club is gelanceerd: The Chocolat Box.

Wat voor een box?
De Chocolate Box is een luxe box gevuld met ambachtelijke pralines. De Box wordt samengesteld door chocolateries uit België die chocolade eten, drinken, praten en ademen. Elke maand zorgen deze experts ervoor dat er een unieke box komt met 10 verschillende pralines, met 3 stuks van elk. De feestelijke momenten verdienen een extra Chocolade-momentje: een thema-box voor Kerstmis, Valentijn, Pasen en Moederdag zullen dan ook niet ontbreken. Wat voor de rest ook niet ontbreekt is jouw mening! Als lid van The Chocolate Club kun je elke maand de pralines beoordelen.

Hoe je hem bestelt
We weten niet hoe het bij jullie zit, maar wij watertanden al bij het idee van zo'n goed gevulde Box met chocolade. Goed nieuws: ter kennismaking kost de Box nu slechts €12,50 (daarna kost de Box € 19,95 inclusief verzendkosten). Een koopje, want de waarde van de chocolade in de box is alleen al minstens € 30,00! Het lidmaatschap op The Chocolate Box is maandelijks opzegbaar. Rond de 26e van de maand komt deze heerlijke Box jouw kant op, die gewoon door de brievenbus past. Dat wordt dus iedere maand een chocolate tasting party organiseren met vriendinnen (of alles lekker voor jezelf houden!).


Meer informatie
Gun jezelf dit maandelijkse cadeautje of verras je beste vriendin met de overheerlijke Box. Kijk voor meer informatie over The Chocolate Club en voor het bestellen van de box op de website: www.thechocolateclub.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Tony’s Chocolonely: in iedere schoen past wel een letter

  • Chocstar: life’s too short to eat boring chocolate

  • Shoptip: Valentijnscadeautjes onder de 10 euro

  • 10x Leuke uitstapjes voor moederdag!

  • Winnen: Giftcard t.w.v. €20,- van Giftcards.nl! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen