Yelloweye

Heb je al eens gehoord van klinkwarmers? Nee? Een klinkwarmer is een soort hoesje dat je om je deurklink schuift, om ervoor te zorgen dat ''ie bij je inrichting past. Daarnaast is het ook nog eens een goede oplossing voor koude handen: je hoeft nooit meer een ijzig koude metalen deurklink vast te grijpen. Waar koop je klinkwarmers? Bij Yelloweye


Over Yelloweye
Yelloweye is opgericht door twee dames: Caroline en Katja. Zij ontwikkelden de klinkwarmers in veel verschillende dessins: een passende klinkwarmer voor ieder interieur! De klinkwarmers worden gemaakt op breimachines en zijn het eerste product van Yelloweye.

Het idee
Nadat Caroline en Katja afzonderlijk de wereld waren rondgereisd, pakten ze in Nederland de draad van hun leven weer op. Eén van hun zoons deed een schone sok om zijn deurklink. Waarom? ''Dan krijg ik niet van die koude handen, mam.'' Een idee was geboren: klinkwarmers! Met ervaring in marketing en opleidingen in de grafische en industriële vormgeving hebben ze het idee vervolgens omgetoverd tot tastbare producten.

Materiaal
De warmers van Yelloweye zijn gemaakt van wol en katoen. Omdat wol corfortabel is in zowel hitte als kou, vuilafstotend, waterafstotend, antistatisch en brandwerend is, is het een zeer geschikt materiaal voor de klinkwarmers. Katoen is ook een natuurproduct. Het is huidvriendelijk, voelt koel aan en is gemakkelijk te reinigen. Je herkent Yelloweye aan het okergele oogje in de warmer.

   

Groot aanbod
De klinkwarmers kun je kopen in de online winkel van Yelloweye, waar je makkelijk en veilig kunt betalen met iDeal. Het aanbod aan klinkwarmers is vrij divers, zodat je altijd wel iets kunt vinden dat past in je interieur zoals jij daar op dat moment zin in hebt. Erg leuk vonden wij bijvoorbeeld de glow-in-the-dark-klinkwarmer: als het licht uitgaat blijft de klink nog even zichbaar in het donker. Of een klinkwarmer met een zilveren lint en bel, leuk als kerstdecoratie of -cadeautje! 

Winnen!!
Ben je een beetje hebberig geworden van al die leuke klinkwarmers die Yelloweye te bieden heeft? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je. We mogen namelijk drie sets van de Spring Time klinkwarmers weggeven. 

Hoe maak je kans? Log in en beantwoord de vraag. Vergeet niet om ook je adresgegevens achter te laten in het (afgeschermde) invulveld. Meedoen kan tot 29 november!

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • 10x Populaire kinderboekenseries

  • Do It Yourself: Een unieke bedwand van boeken

  • De kleur paars

  • Spaansesandalen.nl

  • Stylish stralen met Mikado-sieraden

Zoek in artikelen