Shoptip: 10x grappige boekensteunen

Wij boekliefhebbers dromen van een huis vol boeken: een volgepropte boekenkast, planken die doorhangen van het gewicht van de boeken die erop liggen, stapels boeken en boeken slingerend door het huis... Een mens kan nooit te veel boeken hebben! Voor wat afwisseling zetten we her en der wat leuke potjes en fotolijstjes tussen de boeken. En laten we vooral boekensteunen niet vergeten! Die geven nét even een finishing touch aan het geheel. We hebben het internet afgestruind en de grappigste exemplaren voor je op een rijtje gezet.

1. Geef je huis een stoere touch met deze Soldier boy. Hij bewaakt je boeken met zijn leven! €34,95 bij voor-thuis.nl.

2. Deze retro 8 bit hartjes passen perfect in jouw hippe retro interieur – of in de computer kamer! €36,95 via Etsy.com.
 
3. Verdienen jouw kookboeken een ereplaats in de keuken, maar blijven ze niet uit zichzelf staan? Ga dan voor deze COOK boekensteunen. €33,95 via Etsy.com.
 
4. Cupcake lovers opgelet! Ook je boeken hoeven het nu nooit meer zonder cupcakes te stellen met deze delicious boekensteun. €5,95 bij dekinderkameronline.nl.

5. Liever een wat meer klassieke uitstraling? Wat dacht je van deze schattige ouderwetse lantaarns? €34,00 via Etsy.com.

6. Wil jij dat je boeken nóg meer opvallen. Dat jouw favoriete boeken meteen in het oog springen bij iedereen die binnenkomt? Ga dan voor deze grappige pijlen! €23,99 bij Spullen.nl.

7. Ga voor kitsch met deze vintage uilen. Oeh. €18,95 via Etsy.com.

8. Decoratieletters zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Doe mee met de trend met leuke letterboekensteunen. Bijvoorbeeld deze, waarmee je meteen heel de wereld kunt laten weten wat je nu precies voor boeken voelt: LOVE! €35,50 via Etsy.com.

9. Chihuahua’s klein en niet sterk? Deze twee houden anders een aardige stapel boeken tegen! €15,00 bij Kikkespulle.nl.

10. Doe net of je boeken omvallen met deze grappige boekensteun. €13,95 bij vanbrameda.nl.

Welke boekensteunen zou jij graag in je boekenkast willen zetten?

Nieuwste artikelen

  • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

  • De leukste Lord of the Rings memes

  • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

  • Film top 6: december 2021

  • Zie mij graag - Sarah Meuleman

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Young Adult top-5: september

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen