BeautyBookers.nl

Herken je dat? Door een drukke werkdag vergeet je om de kapper te bellen. En als je ''s avonds thuiskomt uit je werk is het te laat; de kapsalon is al lang en breed gesloten. De oplossing? BeautyBookers.nl! Met BeautyBookers kun je namelijk eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Ook na sluitingstijd. Minder gedoe, meer genieten!


Over BeautyBookers.nl
Oprichtster van BeautyBookers.nl Ingrid Sloots liep regelmatig tegen bovenstaand probleem aan. ''Of ik wilde heel graag mjin mooie slippertjes aan omdat de zon eindelijk was gaan schijnen, maar dan wilde ik natuurlijk wel eerst een pedicure. Alleen had ik dan geen idee waar ik nog zo last minute terecht zou kunnen en vond de zoektocht naar de ideale salon een hoop gedoe''. Het idee voor BeautyBookers was geboren. Met deze site hoopt ze het drukke leven van vrouwen nét even iets gemakkelijker te maken.

Direct boeken
Bij BeautyBookers kun je gemakkelijk online al je beauty- en kappersafspraken regelen. Je kunt een afspraak maken bij je vertrouwde kapper of schoonheidsspecialist, maar ook op zoek gaan naar nieuwe adresjes.

Je geeft op de website aan naar wat voor soort behandeling je op zoek bent, in welke prijsklasse en in welke plaats. En voilá, de site presenteert alle mogelijkheden. Je kunt op ieder moment van de dag direct een afspraak maken. Staat jouw favoriete salon er niet tussen? Dan kun je deze opgeven op de site. Bij BeautyBookers vind je dus altijd de beautysalon, massage, pedicure of kapper die bij je wensen past!

Beoordelingen van anderen lezen
Wat ook altijd fijn is om te weten: hoe hebben anderen een behandeling ervaren? Gelukkig is er op de site van BeautyBookers.nl een mogelijkheid om een review te plaatsen bij elke behandeling. Dit wordt ook nog eens beloond: bij BeautyBookers spaar je automatisch voor cadeaus wanneer je behandelingen boekt en reviews schrijft.

WINNEN!!!
Heb je ondertussen al helemaal zin gekregen om een schoonheidsbehandeling via de site van BeautyBookers te plannen? In dat geval hebben we een leuk nieuwtje voor je: wij mogen namelijk 10x een BeautyBookers gift card weggeven ter waarde van 10 euro! Hiermee kun je zelf een behandeling op de BeautyBookers website uitkiezen en boeken. Het totaalbedrag van je boeking wordt verminderd met de waarde van de card.

Hoe maak je kans? Log in en beantwoord de vraag. Vergeet niet om ook je adresgegevens achter te laten in het (afgeschermde) invulveld. Meedoen kan tot 30 januari 2013!

Nieuwste artikelen

  • De vuurdraak - Alastair Chisholm

  • Canary Islands - Charles van Haverbeke

  • Baba Jaga legde een ei - Dubravka Ugrešić

  • Rozen & revolutie - Sarah Maclean

  • De lijst van Violet Sopjes - David Vlietstra

Gerelateerde artikelen

  • Onderzoek: vrouwen en hun internetgebruik

  • De raarste online aankopen ooit

  • Nightwriters 
en 
ECI 
openen 
een boekwinkel 
op 
Facebook

  • Eerst een kus

  • Ik haat koken

Zoek in artikelen