Van Tilburg Online

De lente kun je niet beter beginnen dan met een nieuwe outfit volgens de allerlaatste modetrends. Van Tilburg Online is een webwinkel met de mooiste collecties van de beste merken. Hier scoor je gegarandeerd een nieuwe outfit waarmee je zult stralen in het voorjaar.
 

Van Tilburg Online is de webshop van de grootste zelfstandige modezaak van Nederland: Van Tilburg. De webwinkel is in 2010 opgericht door Paul van Tilburg. Kwaliteit, vakmanschap en service is wat Van Tilburg kenmerkt, in elk winkelfiliaal én online.

Collectie
Ieder seizoen kiest Van Tilburg uit de mooiste collecties van de beste merken, zoals Supertrash, Tommy Hilfiger en Guess. Daarbij houden ze goed in de gaten wat de trends van het moment zijn. Nu de lente er aan zit te komen kun je kiezen uit de nieuwste voorjaarscollecties. Er loopt momenteel een actie op de website, waarbij je vier weken lang, elke week kans maakt op een kledingcheque van €100, -, door je eigen voorjaarsoutfit samen te stellen. Leuk!

Service
Van Tilburg Online biedt een zeer voordelige service. Je betaalt geen verzendkosten en als je voor 15.00 uur bestelt, wordt het de volgende dag al thuis bezorgd! Daarnaast spaar je bij iedere online aankoop automatisch 5% van je aankoopbedrag. Het opgespaarde bedrag wordt twee keer per jaar uitgekeerd, aan het begin van ieder modeseizoen. Sparen terwijl je koopt, nice!
 

Modeadvies
Naast kleding van grote merken, staat de webshop vol met inspiratie. Onder het kopje ‘Modeadvies’ vind je een modemagazine, de laatste modetrends, alles over jeans en stijltips voor ieder figuur. Zo koop je de kleding die het beste bij jou past. 

Tip: Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief van Van Tilburg Online ontvang je €5, - korting! 

Winnen!
Kun jij wel een nieuwe lente outfit gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Chicklit.nl mag namelijk twee waardebonnen t.w.v. €50, - weggeven voor de webshop VanTilburgOnline.nl.

Kans maken?
Log in en laat ons weten waarom jij een waardebon verdient. Laat daarnaast ook je naam en adresgegevens achter in het afgeschermde invulveld. Meedoen kan tot 30 maart!
 

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Ik moet je iets vertellen - Sarah Dessen

  • The Great Gatsby: geweldige outfits van the roaring twenties!

  • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Mix & match je eigen stijlvolle Bandajanas slippers

Zoek in artikelen