De boekenplanken van Celine

Celine is een achttienjarige student, die door gebrek aan ruimte op haar boekenplanken genoodzaakt was kleinere boeken te kopen. Benieuwd hoe deze vrouwenthriller-fan dat op heeft gelost? Lees dan snel verder...


Mijn leeshobby is al zeer vroeg ontstaan. Al sinds de lagere school vind ik het leuk om boeken te lezen en zelf ook verhaaltjes te schrijven. Vroeger ging het voornamelijk om boeken met zo veel mogelijk plaatjes erbij. Dat is nu geëvolueerd tot boeken met het liefst zo veel mogelijk bladzijden.

Schattige dwarsliggers
Boeken huren in de bibliotheek en die daarna weer terugbrengen, ben ik niet zo fan van. Ik vind het leuker om ze in mijn bezit te hebben, zodat ik op elk ogenblik - en zo lang ik maar wil - erin kan lezen. Mijn collectie is dan ook al redelijk groot, ik denk dat het tegen de honderd boeken aanloopt. Een echte boekenkast heb ik niet, aangezien al mijn schoolspullen heel wat plek innemen. Dit heb ik opgelost met boekenplanken. Ik heb een drietal boekenplanken in mijn kamer hangen en die raken zo stilletjes aan helemaal vol, waardoor ik genoodzaakt ben om kleinere boekjes te gaan kopen. De dwarsliggers zijn daar een goede oplossing voor. Momenteel heb ik er slechts twee, maar ik ben van plan om die collectie snel uit te breiden. Ze zijn niet alleen schattig met hun mini-formaat, maar het is ook nog eens super handig om mee te nemen in de trein.

Tijd maken om te lezen
Lezen doe ik eigenlijk het hele jaar door, maar uiteraard is het niet altijd even gemakkelijk om naast het studeren ook nog eens tijd te vinden om te lezen. Ik maak nu tijd om te lezen, zodat ik die boeken voor Chicklit.nl kan recenseren, maar wanneer het vakantie is, komen naast die te recenseren boeken ook nog heel wat andere boeken in mijn handen terecht.


Vrouwenthrillers
Momenteel ben ik een echte fan van literaire vrouwenthrillers. De boeken van Simone van der Vlugt, Saskia Noort en Esther Verhoef staan in mijn Top-3. Ook romans en Young Adult-boeken vallen soms heel erg in de smaak.

iPad
Ik heb geen e-reader, wel een iPad, waarmee ik dus ook boeken digitaal kan lezen. Maar daar hou ik eigenlijk niet zo veel van. Ik vind dat je een boek moet kunnen vastpakken en de kaft moet kunnen voelen. Ik hoop dan ook dat het papieren boek nooit verdwijnt en dat elk uitgegeven boek nog in papieren versie zal blijven verschijnen.

Ben jij een echte boekenwurm en wil jij ook met jouw boekenkast op Chicklit.nl komen te staan? Geef je dan nu op! Stuur ons een korte omschrijving van jezelf en een foto van jezelf met je boekenkast naar info@chicklit.nl (o.v.v. mijn boekenkast). Vermeld in de mail ook je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • 9x historische romans over Nederland

  • GEZOCHT: leuke en inspirerende boekenkasten voor de rubriek Mijn boekenkast

  • NIEUW: accessoires voor je dwarsliggers®!

  • Morgen ben ik weer thuis

  • Dwarsliggers® neem je overal mee naartoe

Zoek in artikelen