Shoptip: 10x toffe boekenkasten

De boekenkast is een belangrijk onderdeel in het huis van een boekenlover. Het is een plek waar al onze favoriete chicklits zich verzamelen als we even geen tijd hebben om te te lezen. Onze favoriete boeken verdienen een betere plek dan in die stoffige, oude BILLY-boekenkast. Daarom speurden wij het internet af naar tien toffe kasten voor onze dierbare boeken.
 
Deze swingende boekenkasten zijn een prima opbergplek voor al je muziekboeken. Daarnaast zijn ze van top kwaliteit en staan ze ook gewoon heel leuk in je kamer. Beide kasten zijn te koop bij DustFurniture.com voor €1199,63 en €1226,29.
 

To infinity and beyond! Een muur vol met boeken lijkt wel oneindig door te gaan. Je kunt deze kast zelf samenstellen op Lundia.nl, de prijs is beschikbaar op aanvraag.
 

Geen ruimte voor een kast? Dan is deze stijlvolle boekenplank misschien iets voor in jouw kamer? Deze storylines boekenplank is te koop bij Musthaves.nl voor €199.
 

Je favoriete boeken zullen prima bewaakt worden in (en door) deze coole berenkast. Te koop bij Musthaves.nl voor €1049.
Deze zwierige bloekenplank is misschien niet heel functioneel, maar hij is wel erg uniek en valt zeker op aan jouw muur! Te koop bij Musthaves.nl voor €181.
 
Deze multifuctionele boekenkast kan gebruikt worden als boekenrek aan de muur of als staande boekentoren op de grond. Handig toch? Te koop bij Ikea voor €49,95.
 

Deze boekenkast groeit met je boeken mee. Je kunt de zigzaggende vormen in en uit elkaar schuiven om verschillende ruimtes te creëren. Functioneel en stijlvol! Te koop bij Reinierdejong.com, Prijs is beschikbaar op aanvraag.
 

Alles loopt op rolletjes met deze cilinervormige boekenkast. Vergeet even het praktische aspect en bedenk hoe tof deze kast in je kamer zou staan! Te koop bij Misterdesign.nl voor €399.
 

Een klassieke witte boekenkast met bijpassende ladder is toch de droom van iedere boekenliefhebber? Wij gingen in ieder geval spontaan watertanden! Te koop bij Meubelsenmeer.nl voor €1395.

Welke kast zou jij het liefst willen hebben?

Nieuwste artikelen

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

  • Duistere beelden The Batman naar buiten gebracht

  • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

  • Spin-offs van bekende series die je misschien nog niet kent

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Young Adult top-5: september

  • 9 genieën in boeken

Zoek in artikelen