Deze TV-series moet je zien!

Pretty Little Liars, 90210 en Gossip Girl zijn Amerikaanse TV-series die ook in Nederland razend populair zijn. Maar nu S en Queen B definitief van het beeldscherm zijn verdwenen en in mei de laatste aflevering van 90210 wordt uitgezonden, is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe verslavende serie. Wij zetten de leukste nieuwe releases voor je op een rij!
 

Twisted
De 16-jarige Danny Desai keert terug naar zijn oude middelbare school, vijf jaar nadat hij zijn tante heeft vermoord. Jo en Lacey, zijn beste vriendinnen van vroeger, hebben de grootste moeite om te accepteren dat Danny weer gewoon op school rondloopt, alsof er niets is gebeurd. Net als het erop lijkt dat Danny een tweede kans krijgt, wordt een klasgenootje van het drietal vermoord… Natuurlijk is Danny supect number one. De pilot van deze spannende serie, met Denise Richards als de knappe moeder van Danny, is in Amerika inmiddels uitgezonden. Op 11 juni gaat het vervolg van Twisted van start.

Bron: ABC

Chicago Fire 
Word je warm van mannen in brandweeruniform? Dan is Chicago Fire iets voor jou! Deze TV-serie speelt zich af in een brandweerkazerne in Chicago, en gaat over het wel en wee van de knappe mannen van Squad 3, Truck 81 en de stoere vrouwen van Ambulance 61. Een kind redden uit een brandend huis, beklemde mensen verlossen uit hun auto’s, schietpartijen en ruzies met andere brandweermannen zijn aan de orde van de dag. Natuurlijk ontstaan er ook nog de nodige romances. Een goede aanrader voor de zondagmiddag, want er zijn in Amerika al zo’n twintig afleveringen uitgezonden. Tijd voor een marathon dus!

Bron: NBC


The Fosters
Dat Jennifer Lopez een duizendpoot is blijkt: naast zingen, dansen en acteren produceert ze nu de dramaserie The Fosters, die op 3 juni in première gaat op ABC Family. De volgende dag kunnen wij in Nederland dus ook genieten van de familie Foster; een gezin dat bestaat uit een lesbisch koppel, een biologische zoon en andere adoptiekinderen. Moeder Lena is een schooldirectrice die het liefst ieder probleemkind onder haar vleugels zou nemen. Ze haalt Callie in huis, een probleemtiener die het leven van het gezin regelmatig op zijn kop zet. Moeder en politievrouw Stef is niet altijd even blij met de acties van haar partner.

Bron: Feeform

Ravenswood
Goed nieuws voor Pretty Little Liars-fans! Er komt namelijk een spin-off van de populaire serie. De nieuwe serie speelt zich dit keer niet af in Rosewood, maar in Ravenswood, een stadje dat geplaagd wordt door een vloek. Helaas moeten we nog wel even wachten op deze spannende thrillerserie. Pas in oktober, na afloop van de Halloween-special van Pretty Little Liars, wordt de eerste aflevering van Ravenswood uitgezonden. Gelukkig zijn er tot die tijd voldoende andere series waarmee we onze vrije uurtjes kunnen vullen!

Bron: ABC

Wat is jouw favoriete TV-serie?

Geschreven door: Marlien Besselink

 

 

Nieuwste artikelen

  • Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen - Maranke Rinck

  • Hoe verjaag je een monster? - Jana Bauer

  • Toestanden - Tsitsi Dangarembga

  • Split Second - Caja Cazemier

  • Vermoorde onschuld - Angela Marsons

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

Zoek in artikelen