Achter de schermen: april

Werken op de redactie van Chicklit.nl is leuk. Heel leuk. Maar wat doen we nu allemaal precies? Naast het lezen van boeken, het schrijven van recensies, het up-to-date houden van de website en auteurs aan de tand voelen zijn we ook regelmatig te vinden bij events als boeklanceringen en persvoorstellingen van de nieuwste films. En soms pikken we ook een première mee. Genoeg leuks dus! Vandaar dat we het tijd vonden om een tipje van de sluier op te lichten en jullie mee te laten genieten achter de schermen van Chicklit.nl. Enjoy!



Joany de Vries was de gelukkige winnaars van een Meet & Greet met auteur Abigail Gibbs. Samen met haar vriendin Esmee maakte zij kennis met de schrijfster van Violet, onder het genot van een heerlijke lunch bij de De Drie Graefjes in Amsterdam. Na de gezellige lunch mocht Chicklit.nl ook nog een interview afnemen met dit jonge schrijftalent!



Hieperdehiep hoera! Chicklit.nl bestond op 8 april precies 10 jaar! Speciaal voor onze verjaardag stelden we een verhalenbundel samen met 10 spetterende verhalen van bekende chicklit-auteurs uit binnen- en buitenland. De bundel FEEST is gratis te downloaden als ePub.



Ons tienjarige bestaan was natuurlijk wel een feestje waard! Samen met een aantal gelukkige lezeressen, onze recensenten en special guests Astrid Harrewijn, Chantal van Gastel en Gillian King vierden we op 24 april ons verjaardagsfeestje in Hilversum. Een super gezellige middag met een exclusieve voorvertoning van The Big Wedding in een heuse privébioscoop!



Naast feest voor ons, was het ook feest voor Chantal van Gastel en Gillian King. Deze maand werden namelijk hun nieuwste boeken gelanceerd: Zwaar verguld! en 60 Dagen. Chicklit.nl was natuurlijk te gast op hun feestjes. We kregen zelfs het eerste exemplaar van 60 Dagen uitgereikt uit handen van Gillian King herself



Ook deze maand stonden er weer een aantal persvoorstellingen van de nieuwste films op de planning. We zagen de Nederlandse thriller Daglicht en bekeken samen met een aantal gelukkige winnaressen naar een voorvertoning van de romantische zombie-film Warm Bodies. Van beide films kun je de recensies vinden op Chicklit.nl.



De hoofdrol in de film Warm Bodies wordt gespeeld door Nicholas Hoult. Tijdens zijn bezoek aan Amsterdam voor de Nederlandse première, mocht stagiaire Vera deze internationale ster interviewen! Hoe cool is dat!?



Ook werden er deze maand weer een aantal auteurs aan een vragenvuur onderworpen. We gingen in gesprek met Ali Cronin, Tracey Garvis Graves en Darynda Jones over hun nieuwste boeken. De interviews zijn op Chicklit.nl terug te lezen. 



Terwijl wij hier in Nederland de maand april afsloten met de kroning van onze nieuwe Koning, geniet Melissa samen met haar man van een heerlijke vakantie in Amerika! 
 
Benieuwd naar wat mei voor ons in petto heeft? Stay tuned!

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • 12 x romantische boeken

  • Boeken top-5: De leukste series!

Zoek in artikelen