Shoptip: De leukste agenda's voor het nieuwe schooljaar

Het huidige schooljaar komt bijna tot een einde, wat betekent... dat de winkels vol liggen met agenda''s voor het nieuwe schooljaar. En niets zo leuk als een nieuwe agenda aanschaffen, toch? Je huidige versleten en volgeschreven exemplaar met lieve berichtjes van vriendinnen - en heel af en toe wat saai huiswerk - is duidelijk aan vervanging toe. Maar welke moet je kiezen? Wij hebben de tien leukste agenda''s voor een gegarandeerd spetterend nieuw schooljaar voor je op een rijtje gezet!


1. De meest romantische agenda, vol liefde en schattige illustraties is by far de Love is.. agenda. Te koop voor €14,95 bij Scholierenshop.nl.
2. Naast leuk servies, koektrommels en badkamerproducten verkopen ze van Blond Amsterdam ook een super schattige schoolagenda mét extra stickers. Te koop voor €14,95 bij Blond-amsterdam.nl.
3. Een van de leukste agenda''s is toch zeker wel de Girlscene schoolagenda. Deze staat vol met leuke DIY''s, inspirerende quotes, handige tips en interessante verhalen waarmee jij het schooljaar zeker door komt. Te koop voor €14,95 bij Girlsceneshop.nl.
4. De schoolagenda van Lief! zegt het eigenlijk al: lief! Te koop voor €16,95 bij de Bijenkorf.
5. Dol op de leuke, grappige teksten van Loesje? Met deze schoolagenda heb je altijd wat leuks te lezen tijdens de saaie wiskunde uurtjes. Te koop voor €9,99 bij de Bijenkorf.


 
6. Het liefst hebben we allemaal twee keer per jaar zes maanden vakantie, maar helaas gooien de verplichte lesuren een beetje roet in het eten. Deze agenda van Esprit, met leuke travelpics brengen je heel het jaar door in de vakantiesfeer. Te koop voor €13,95 bij Scholierenshop.nl.
7. Mooie quotes, interviews met onder andere Ruud Feltkamp en genoeg ruimte voor notities van je vriendinnen... Dat vind je allemaal in de Brunotti Queen schoolagenda. Te koop voor €12,95 bij Primera.
8. Is mode echt jouw ding en ben je verzot op meidenbladen? Dan is de agenda van Cosmo Girl! een aanrader! Te koop voor €14,95 bij Scholierenshop.nl.
9. Met de schoolagenda van Hoe overleef ik.., boordevol handige tips en leuke verhaaltjes, hoef je je geen moment te vervelen. Te koop voor €14,99 bij de Bijenkorf.
10. Geef jij liever niet te veel geld uit aan een schoolagenda? Dan zijn de agenda''s van winkelketen Hema interessant. Ze zijn leuk én hebben een zacht prijsje. Bijvoorbeeld deze agenda met insteekhoezen, die je de mogelijkheid geven om hem helemaal naar jouw smaak te personaliseren. Leuk! Te koop voor €5,95 bij Hema.

Welke agenda ga jij aanschaffen voor het schooljaar 2013-2014?

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Young Adult top-5: maart

  • Young adult top-5: juli

  • Spy girl

  • Do It Yourself: Travel Journal

  • Filmtip: Spijt!

Zoek in artikelen