Achter de schermen: juni

Werken op de redactie van Chicklit.nl is leuk. Heel leuk. Maar wat doen we nu allemaal precies? Naast het lezen van boeken, het schrijven van recensies, het up-to-date houden van de website en auteurs aan de tand voelen zijn we ook regelmatig te vinden bij events als boeklanceringen en persvoorstellingen van de nieuwste films. En soms pikken we ook een première mee. Genoeg leuks dus! Vandaar dat we het tijd vonden om een tipje van de sluier op te lichten en jullie mee te laten genieten achter de schermen van Chicklit.nl. Enjoy!


Terwijl stagiaire Vera auteur Petra Kruijt flink aan de tand voelt over haar nieuwste boek De mannenmaker, is recensente Jenny druk in gesprek met Mons Kallentoft, auteur van het spannende boek Engelwater. Zowel het leuke interview met Petra als het gesprek met Mons zijn terug te lezen op de site.


Deze maand was het rustig op de redactie van Chicklit.nl, aangezien hoofdredactrice Jacky aan het genieten was van een heerlijke (en welverdiende) - 7227 kilometer lange! - rondreis door de U.S.A.


Natuurlijk waren we ook deze maand aanwezig bij een aantal boekpresentaties. Een feestje slaan we natuurlijk nooit over! Op donderdag 13 juni maakte stagiaire Vera ook een soort rondreis, alleen dan in eigen land. De boeklancering van Verkikkerd van Lisette Jonkman vond namelijk plaats in Groningen. Het verslag van de leuke avond lees je hier.


En op vrijdag 28 juni woonde Lisette Jonkman namens Chicklit.nl de boeklancering van De mannenmaker van Petra Kruijt bij. Lees hier meer over deze feestelijke avond.De persvoorstellingen die we deze maand bezocht hebben zijn: Love and Honor en Meisje met negen pruiken (verfilming van het gelijknamige boek van Sophie van der Stap). Wat vonden we van de films? Binnenkort verschijnen de recensies op Chicklit.nl, dus... stay tuned!


Afgelopen maand zijn er een heleboel leuke chicklits verschenen. We noemen: Verkikkerd van Lisette Jonkman, Huisje boompje feestje van Jill Mansell, Ik krijg je wel van Sophie Kinsella, Voor jou van Jojo Moyes, De mannenmaker van Petra Kruijt... Benieuwd naar welke boeken er deze zomer nog meer staan te verschijnen? Kijk dan eens op onze bijgewerkte Verwacht-pagina.


Afgelopen maand heeft de Chicklit.nl Leesclub een make-over gehad. We zijn zelf erg blij met deze nieuwe aanpak en aan alle positieve reacties te zien jullie ook. Benieuwd naar wat de wijzigingen precies inhouden en/of wil je graag een keertje meedoen aan de leesclub? Lees dan hier de nieuwe spelregels.


Deze maand hadden we twee grote chicklit-auteurs te gast bij Chicklit.nl. Jill Mansell schreef speciaal voor ons een gastcolumn over haar nieuwste boek Huisje boompje feestje en niemand minder dan Sophie Kinsella gaf ons een kijkje in haar eigen boekencollectie. Ook een keer met je boekencollectie op Chicklit.nl? Geef je dan nu op voor de rubriek Mijn boekenkast!


Helaas komt aan al het goede een einde en moesten we deze maand afscheid nemen van stagiaire Vera. Wie het stokje van haar overneemt? Dat horen jullie binnenkort!

 
Benieuwd naar wat juli voor ons in petto heeft? Stay tuned!

Nieuwste artikelen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • In gesprek met Myrthe van der Meer

  • Moeder-dochter interview met Betty en Mahtob Mahmoody

  • In gesprek met Mel Wallis de Vries

Zoek in artikelen