Somary.nl

Elke outfit kan je opleuken met de juiste sieraden. De armbanden en kettingen van So Mary zijn echter niet alleen leuk, maar ook uniek! Op Somary.nl kan je namelijk je eigen armbanden en kettingen samenstellen. Je kan zelf de kleur, bandjes, schakels en afbeeldingen kiezen en zo je sieraad customizen. Chicklit.nl geeft 5 bonnen ter waarde van € 20,00 weg!


Van sigaar naar sieraad
Marieke, de eigenaresse van So Mary, heeft altijd al een passie gehad voor handgemaakte en vintage sieraden. Begin dit jaar heeft ze besloten daar iets mee te doen en opende haar webshop. Haar opa had een collectie oude sigarenbandjes uit de jaren twintig en deze vormde de basis voor haar sieradenlijn.

Wat zijn sigarenbandjes?
Steeds minder mensen roken sigaren. Daarom zal niet iedereen sigarenbandjes kennen. Een sigarenbandje is een strookje papier dat om een sigaar zit gewikkeld. Vaak staat er de merknaam van de sigaar op en een decoratieve afbeelding. Kopers van losse sigaren zien hierdoor snel wel merk sigaar ze hebben gekocht. Anderen zeggen dat de bandjes als doel hadden de vingers van de rokers te beschermen tegen nicotine-aanslag.

Marieke beschikt over 700 verschillende sigarenbandjes die zo''n 50 jaar oud zijn en zijn onder te verdelen in series van vogels, vlinders of bloemen. Ze gebruikt deze prachtige vintage afbeeldingen nu voor in de medailles van haar sieraden.

Stel zelf je bandje samen
De armbandjes en kettingen van So Mary zijn uniek. Je stelt ze namelijk zélf samen, zoals jij hem graag hebben wil. Je kiest de gewenste kleur voor het (leren) armbandje of de kwastjes aan je ketting. Tot slot kies je een sigarenbandje (een vogel, een vlinder of een bloem) en je bent klaar! Makkelijk samen te stellen, leuk om te dragen én uniek!
Winnen
Chicklit.nl geeft 5 waardebonnen van Somary.nl (t.w.v. €20,00) weg. Kans maken? 

Like de Facebook-pagina van So Mary, door simpelweg hieronder op de Vind ik leuk-button te klikken.Laat daarnaast je naam en adresgegevens in het afgeschermde invulveld hieronder achter.

Meedoen kan tot 15 augustus 2013.

Nieuwste artikelen

  • Rebekah Mikaelson keert terug naar Mystic Falls in Legacies

  • Harlem Shuffle - Colson Whitehead

  • Het huis onderaan de klif - Sharon Gosling

  • De roadtrip - Beth O'Leary

  • De strijd om de Hartenkoningin - Tonke Dragt

Gerelateerde artikelen

  • Do It Yourself: Hartjes-boekenlegger

  • Do It Yourself: Mini boekenketting

  • Do It Yourself: Boek vouwen

  • Do It Yourself: Travel Journal

  • Gerecycelde boekenkasten

Zoek in artikelen