Shoptip: 10x Stijlvol naar het strand

De zon schijnt en dus... trekken we massaal richting het strand. Uiteraard wel in stijl: mét een hippe strandtas. Niet alleen een praktisch exemplaar om je spullen te kunnen vervoeren (strandlaken, bikini, water, zonnebrandcrème, boeken, boeken en nog meer boeken), nee, hij moet ook mooi zijn om je look compleet te maken. Wij hebben de tien leukste exemplaren op een rijtje gezet!

 

1. Hou je van vrolijk? Kies dan voor deze tas met paisley motief. Verkrijgbaar in drie kleuren met handige rieten onderkant (tegen beschadiging). Te bestellen voor € 20,60 bij Boohoo.com.
2. Bikini’s in verschillende kleuren? Geen nood! Deze strandtas matcht met meerdere kleuren. Leuk feit: hij is nog in de sale ook! Online te bestellen voor slechts € 7,00 bij Hm.com.
3. Hou je meer van een klassieke marine stijl, maar wél met een trendy twist? Ga dan voor dit klassieke exemplaar met een fel kleurtje. Te koop bij Objectci.com voor € 54,95.
4. Kleur, kleur, kleur. Deze zomer zie je veel kleur. Meedoen met de trend? Ga dan voor deze eyecatcher. Te bestellen bij Thelittlegreenbag.nl voor  €39,95.
5. Doe je het toch liever wat rustiger aan? Kies dan voor deze stijlvolle basic. Te koop bij Vd.nl voor €14,25.


 
1. Super handige canvas tas. Bestand tegen elke omgeving én met een sportieve uitstraling. Een must have basic, vinden wij. Te koop bij lifestyle94.com voor € 14,99.
2. Klassieker en favoriet: Le Pliage van Longchamp. In alle maten en kleuren te krijgen. Fun fact: op de site kan je een tas costumizen, aanrader! Longchamp.com vanaf € 80,00.
3. Raak jij de draad wel eens kwijt? Pepe Jeans niet! Te bestellen via Wehkamp.nl voor € 70,00.
4. De all time favourite van menig strandbezoekster: een basic rieten mand. Leuk detail is het blauwe randje van dit exemplaar. Te koop voor € 29,95 bij Dille-kamille.nl.
5. Hou je van een beetje glamour? Paradeer dan over het strand met dit exemplaar van DKNY. Te bestellen via Duifhuizen.nl voor € 44,97 (momenteel in de sale - normaal €89,95 - dus wees er snel bij!).
 
Met welke tas maak jij je beach-look compleet?

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Shoptip: 10x party proof jurken

  • The Great Gatsby: geweldige outfits van the roaring twenties!

  • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Shoptip: 10x grappige boekensteunen

Zoek in artikelen