Geefeenboompje.nl

Ben je op zoek naar een écht origineel cadeau? Iets waar anderen niet snel aan denken? Wat dacht je van een leuk boompje? Bij geefeenboompje.nl kun je verschillende boompjes bestellen voor allerlei soorten gelegenheden. Super leuk om iemand mee te verrassen en bovendien... duurzaam en symbolisch. Goed nieuws: Chicklit.nl mag een aantal boompjes weggeven! Kijk hier hoe je kans maakt.

Geef een boompje 
De insteek van geefeenboompje.nl is: het op de markt brengen van symbolische geschenken. Door iemand een boompje cadeau te doen, kun je deze persoon een bijzonder aandenken geven aan een belangrijk moment in zijn/haar leven. Kwaliteit, exclusiviteit en milieuvriendelijkheid staan bij geefeenboompje.nl hoog in het vaandel. Daarnaast streven ze naar optimale service richting de ‘schenker’ en de ‘ontvanger’.


Traditiegetrouw 
Vroeger werd er bij een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven een boompje geplant, bijvoorbeeld bij een geboorte, een huwelijk of een verjaardag. Geefeenboompje.nl herstelt deze traditie in ere en geeft er een moderne twist aan. Op de website zijn verschillende boompjes met een verschillende betekenis te vinden.

Goed doel
Een boompje bestellen is niet alleen leuk, maar je steunt er ook nog eens de organisatie Nature for Kids mee; een stichting die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden. Nature for Kids maakt de kinderen bewust van hun eigen natuurlijke omgeving en brengt respect voor natuur, milieu en bedreigde diersoorten bij.

Symboliek
Achter elk boompje schuilt een ander verhaal. Maar welk boompje geef je nu voor welke gelegenheid? Een eik is bijvoorbeeld het symbool van duurzaamheid. Deze boom straalt kracht en onoverwinnelijkheid uit. Volgens de Kelten bood een eik bescherming, maar ook gastvrijheid aan mensen die eerlijk en moedig waren. Vandaar dat houten deuren vaak van eikenhout gemaakt worden. Een sinaasappelboom staat dan weer symbool voor geluk, vrijgevigheid en tevredenheid. Meer betekenissen? Op de website geefeenboompje.nl kan je in een handig overzichtje zien welke bomen er te bestellen zijn en wat de betekenis en het verhaal achter de specifieke soort is.


Winnen!!!
Chicklit.nl mag 5 boompjes naar keuze t.w.v. €19,95 weggeven! Kans maken? Log in en laat ons in het afgeschermde invulveld weten welk boompje jij graag zou willen winnen en waarom. Laat daarnaast ook je naam en adresgegevens achter. Meedoen kan tot 1 september!

Nieuwste artikelen

  • Populaire boeken die in oktober 2021 verschijnen

  • Grey's Anatomy en Station 19 crossover trailer onthult een bruiloft en de terugkeer van een oude bekende

  • Smash - Margje Woodrow

  • Fantastic Beasts 3 titel, plot en releasedatum onthuld

  • Het lied van de mistral - Olivier Mak-Bouchard

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: De beproevingen van Apollo-serie van Rick Riordan

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen