Hippe Il Centimetro armbanden van Pintz.nl

Sieraden zijn "het puntje op de i" van een complete outfit. Pintz.nl is een vrolijke webshop vol leuke sieraden. Op de site zijn verschillende sieraden en merken te vinden. Zo zijn er de leuke leren bandjes van B&L Leather en de hippe armbanden met studs van Waitz. Sinds kort zijn op Pintz.nl ook de trendy
Il Centimetro armbanden te koop. Chicklit.nl mag er 3 armanden van verloten!


© www.ilcentimetro.be

Il Centimetro
De armbanden van Il Centimetro begonnen als een grapje van vier Italiaanse ondernemers, maar is nu dé trend van 2013. De basis van de armbanden is het traditionele meetlint. In Italië zijn deze armbanden al langer een hype en die waait steeds meer over naar Nederland. Topstyliste Danie Bles is gespot met deze armbanden en ze verschijnen steeds vaker op straat. Langzamerhand veroveren deze armbanden de harten van fashionistas en sieradenliefhebbers in heel Europa. De armbanden zijn gemaakt van stoer, stevig leer en hebben een strak uiterlijk. De stevige magnetische sluiting maakt het geheel compleet. 

Collectie
Pintz.nl verkoopt 4 verschillende stijlen van de Il Centimetro armbanden: Color, Trendy, Exclusive en Vintage. De basis van elke stijl is hetzelfde: een meetlint met sluiting, maar de collecties zijn uiteenlopend. Zo speelt de kleurrijke Color-collectie in op de fluor- en pasteltrends. De Vintage-collectie is een eerbetoon aan de ouderwetse meetlinten. De armbanden zijn gemaakt in de kleuren van de originele meetlinten van vroeger. De Trendy-collectie daarentegen bestaat weer uit hele felle kleurencombinaties. De armbanden van de Exclusive-collectie zijn verkrijgbaar in 4 kleuren; zwart, wit, donkergroen en donkerrood. De letters van de armband zijn goudkleurig. De sluiting van deze armband is 24-karaats gold coated, erg chique dus. De collectie wordt steeds meer uitgebreid en binnenkort zullen er ook glow in the dark armbanden te bestellen zijn.

© www.ilcentimetro.be

Over Pintz
In de webshop van Pintz.nl is een divers aanbod aan sieraden te vinden. Toch is eigenaresse Chantal steeds bezig met uitbreiden, niet alleen met met verschillende merken, maar ook met verschillende producten. Naast de armbanden van Il Centimetro verwacht Pintz binnenkort ook tassen, riemen en horloges van dit merk. Pintz.nl is duidelijk en overzichtelijk en geeft je het gevoel dat je een gezellige winkel binnenloopt. Daarbij is Pintz ook te volgen op Facebook.

WINNEN 
Chicklit.nl verloot 3 Il Centimetro armbanden. Kans maken? Vertel ons dan, in het afgeschermde veld hieronder, welke Il Centimetro armband jij het mooist vindt! Vergeet niet je naam en adres mee te sturen. 

Meedoen kan tot 15 september 2013. 

Afbeeldingen: © www.ilcentimetro.be

Nieuwste artikelen

  • Column van de "eerlijke" recensie: Recensie It Starts With Us

  • Filmpjes van bekende films met bad lip reading!

  • Eddie Albert en de bonte beestenbende - Paul O'Grady

  • De slechte karakters in goede series

  • De stad in je hoofd - Tessa de Loo

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen