Shoptip: 10x Hippe schooltassen

Het school- en collegejaar is weer begonnen. En of je nou ergens een frisse start maakt of je al je vrienden van vorig jaar weer terugziet; je wilt er wel op je best uitzien de eerste weken. Niet alleen je kleding, maar zeker ook je tas is daarbij erg belangrijk. Kies je voor een grote shopper of toch voor een functionele rugzak? Chciklit.nl heeft 10 leuke tassen uitgezocht waarmee jij niet alleen stapels boeken en eventueel een laptop kan vervoeren, maar waarmee je er ook nog eens goed uitziet!

1. Met deze bruine Anna Field-tas kun je zeker goed voor de dag komen. Hip én niet duur. Daarbij is de langwerpige tas ideaal om boeken in de stoppen. €29,95 via Zalando.
2. Hou je van iets chiquer? Ga dan voor deze prachtige leren Fred de la Bretonière-shopper. Lekker groot, dus je kan erin stoppen wat je maar wil. Te koop bij Bijenkorf voor €284,95.
3. Azteken motiefjes zijn hót! Vandaar dat dit rugzak-model niet in dit rijtje mag ontbreken. Daarbij is deze tas in meerdere motiefjes en kleuren verkrijgbaar. Verkrijgbaar bij Sacha voor €39,95.
4. Kennen jullie de Eastpak nog? Een echte klassieker en elke jaar weer te krijgen in nieuwe kleuren en met coole prints. Online te bestellen voor €100 bij Eastpak.
5. Deze oranje Wimona-schoudertas is leuk als je van een beetje kleur houdt. De tas is ook in zeven andere kleuren te koop, van rustig tot fleurig. €44,95 via Tas.nl.
6. Deze Herschel-rugzak is basic met een gaaf tintje. Handig als je veel zware boeken moet sjouwen! Te koop bij Duifhuizen voor €64,95.
7. Met deze tas kun je stralend voor de dag komen. Shine bright like a diamond! Kijk snel op Check your bag, want hij is nu in de sale voor €99,95
8. Altijd al een FAB-tas willen hebben, maar vond je ze te duur? Grijp dan nu je kans en ga voortaan elke dag stralend naar school. Te bestellen voor €150 bij Wehkamp.
9. Blond Amsterdam heeft niet alleen súper leuk servies, maar nog veel meer! Zo ook deze roze rugzak. €39,95 bij Blond Amsterdam.
10. Als scholier/student zijn koopjes en acties altijd meer dan welkom. Deze vrolijke Daniel Ray-tas is handig om veel in mee te nemen én je kan 10% studentenkorting krijgen. €24,95 (excl. korting) op Studentenkorting.nl.


Welke tas past het beste bij jou?

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • Young Adult top-5: september

Zoek in artikelen