De unieke sieraden van Heart to Get

De sieraden van Heart to Get zijn niet alleen heel hip en leuk, maar achter elk item zit ook een betekenis. De sieraden zijn fijn subtiel en passen eigenlijk bij elke outfit. Wil jij goed voor de dag komen? Dan mag een ketting van Heart to Get niet ontbreken! Goed nieuws: Chicklit.nl mag drie kettingen weggeven!

Heart to Get 
Het concept van de sieraden is bedacht door Marieke Deckers en Brigitte Brus. Deze ontwerpsters hebben een passie voor sieraden en laten zich inspireren door verschillende culturen en symboliek. Niet alleen hier in Nederland, maar over de hele wereld. Mensen laten graag zien wie ze zijn en waar ze voor staan door middel van hun sieraden. Vandaar dat Marieke en Brigitte met het idee kwamen om samen een unieke lijn met sieraden te creëren: Heart to Get. De visie van Heart tp get is om door middel van een positief statement een persoonlijkhied te laten stralen.

 
Handgemaakt met een boodschap
De ontwerpen van de kettingen en armbanden zijn met oog voor detail en kwaliteit gemaakt. De sieraden zijn verkrijgbaar in sterling silver, gold- en roséplated. Elk sieraad wordt gepresenteerd op een kaartje waar een boodschap op staat. Elk symbool staat voor een positief statement. De items van Heart to Get zijn dus erg persoonlijk en ook bijzonder om cadeau te geven. Van een nieuw huis, kind of baan tot liefde, vriendschap en geluk. 
 
Bijzonder
Heart to Get draagt ook anderen een warm hart toe. Zo hebben zij in hun Heart for Charity collectie kettinkjes waarvan een deel van de opbrengst naar de Make a Wish Foundation, Kika of War Child gaat.
 
Daarnaast hebben zij ook een heel bijzonder project; ENJOY by Elsemieke.
Elsemieke is begin 2013 op veel te jonge leeftijd overleden aan een agressieve vorm van eierstokkanker. Een van haar laatste wensen was het ontwerpen van een ketting. Met haar tekst Enjoy wil ze anderen motiveren om te genieten van elke dag. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel dat zij heeft uitgekozen. Het geld zal dan ook gaan naar prof. dr. H.M. Verheijden. Hij is hoogleraar en gespecialiseerd in Gynaecologische oncologie in het UMC Utrecht. Hij heeft Elsemieke jarenlang bijgestaan. De bijdrage zal hij gebruiken voor meer onderzoek naar de kanker waaraan Elsemieke is overleden.

Voor meer informatie over de sieraden, statements en goede doelen kan je ook een kijkje nemen op de Facebookpagina van Heart to Get.


WINNEN 
Chicklit.nl mag in deze Trendy Shopz drie kettingen, van en geselecteerd door Heart to Get, weggeven (zie de afbeelding hierboven). Jullie kunnen kiezen uit Infinity in het zilver, Skull in het goud en Enjoy by Elsemieke.

Kans maken? Vertel ons dan, in het afgeschermde veld hieronder, welke Heart to get ketting jouw voorkeur heeft! Vergeet niet je naam en adres mee te sturen. 

Meedoen kan tot 30 september 2013. 

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

  • 10 redenen waarom Michael B. Jordan een lekker ding is

  • YA vervolg delen in 2023

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen