Shoptip: 10x leuke mokken voor je koffie of thee

Voor je lekker gaat zitten met een goed boek maak je natuurlijk eerst een lekkere kop koffie of thee. Ook op kantoor kan je natuurlijk niet meer zonder. Maar zo'n 'basic bakkie' is tegenwoordig echt not done. Er zijn zoveel leuke en fijne mokken, maar welke past bij jou en waar begin je met shoppen? Chicklit.nl zette 10 exemplaren voor je op een rijtje!1. Wie is er geen Blond Amsterdam-fan? Wij in ieder geval wel! Een van onze favorieten is dit model: I love my style. Te koop voor €8,00 bij Blond Amsterdam.
2. Diamonds are a girl's best friend! Zelf nog geen ring van Mr. Perfect? Of kan je er geen genoeg van krijgen? Via Bestel.nl kan je deze diamanten ring-mok kopen voor €13,90. 
3. Need we say more? WE LOVE READING! Deze mok is te bestellen via Zazzle.nl voor €15,95.
4. Villeroy en Boch heeft een lijn met mokken van verschillende steden (zoals Rome, Londen en Berlijn). De Londen-mok is verkrijgbaar via de Bijenkorf voor €18,90.
5. Ben jij een ware recessionista en shop jij het liefst zo goedkoop mogelijk, maar wel hip? Deze mok is lekker groot, verkrijgbaar in verschillende kleuren én low budget. Scoor deze mok bij Ikea voor slechts €1,49.


6. Wij weten natuurlijk wel wat ons gelukkig maakt, maar met deze mok is het ook gelijk zichtbaar voor je omgeving! Te koop bij Loods 5 voor €25,50.
7. Dit is echt een lekkere avond-mok om je warm te houden tijdens koude, donkere avonden. Hij is ook erg groot, dus je kunt er een flinke sloot thee of koffie in kwijt. €18,99 van Iittala via Bol.com.
8. Dit moet bijna wel de coolste uitvinding ooit zijn! Plug deze mok via het stekkertje in een USB-poort en hij houdt de inhoud warm... Hebben-hebben-hebben! €9,95 bij Megagadgets.nl.
9. Mintgroen, zachtroze en súper cute. De cupcake maakt deze mok al helemaal adorable. Lily's cupcakes-mok voor €5,95 via Serviessop.com.
10. Ongestoord van een goed boek genieten? Deze mok zal je daar zeker bij helpen! Bestel 'm bij Blossom Books voor €7,95.

Welke vind jij het leukst? Of heb jij zelf een leukere?

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 10x Het Young Adult boek van het jaar 2021 'De Erfenis'

  • Shoptip: 10x leuke boekenleggers

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

  • Shoptip: 10x toffe boekenkasten

  • Shoptip: 10x coole e-reader covers

Zoek in artikelen