Wanna look gorgeous? Probeer Benefit Cosmetics!

Ben jij al bekend met het beautymerk Benefit Cosmetics? Nee? Daar komt vanaf nu verandering in! De kleurrijke beautyproducten in opvallende retro-look verpakkingen met grappige productnamen als the POREfessional en confessions of a concealaholic, zijn namelijk sinds kort verkrijgbaar bij Douglas. Het bijzondere beautymerk uit San Francisco is wereldwijd al een grote hit en staat nu te popelen om Nederland te veroveren! Ready to look gorgeous?


Laughter is the best cosmetic...
Benefit Cosmetics is opgericht door de tweeling Jean en Jane Ford. In 1976 verhuisden ze naar San Francisco, waar ze een kleine make-up boetiek openden, genaamd The Face Place. Hier introduceerden ze ‘s werelds eerste ‘fake-it’ producten, die een directe oplossing boden voor de meest voorkomende beauty dillemma’s. Deze vernieuwende benadering van het fenomeen beauty heeft ervoor gezorgd dat het merk binnen dertig jaar is uitgegroeid tot een wereldwijde hit, populair onder modellen, vigagisten en beroemdheden. Benefit Cosmetics onderscheidt zich van andere merken door haar creatieve verpakkingen, haar grappige productnamen en haar feelgood filosofie: ‘Laughter is the best cosmetic, so grin and wear it!’.

Complete beautylijn
Benefit Cosmetics heeft een groot aanbod aan make-up producten, die er stuk-voor-stuk voor zorgen dat schoonheidsfoutjes worden gecamoufleerd, probleempjes worden opgelost en jij er absoluut gorgeous uitziet. Een stralende huid, een verleidelijke oogopslag en lippen om te zoenen? You name it en Benefit regelt het! Maar make-up is niet het enige waarvoor je naar de counter van Benefit Cosmetics snelt. Het is namelijk een complete beautylijn, inclusief heerlijke verzorgingsproducten, hebberigmakende accessoires en zelfs heerlijke fragrances!


Waar verkrijgbaar?
Benefit Cosmetics is wereldwijd een enorme hit. In grote steden als Londen heeft het merk zelfs eigen winkels. Alleen Nederland liep wat Benefit Cosmetics betreft een beetje achter de feiten aan. Het heerlijk vrolijke beautymerk was tot voor kort alleen verkrijgbaar in het handjevol Sephora’s dat ons land telde. Maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen: sinds kort heeft Benefit Cosmetics namelijk een eigen counter bij een (groeiend) aantal Douglas filialen in Nederland en is het tevens verkrijgbaar via de website van Douglas. Wees gewaarschuwd: van deze producten word je hebberig!

Chicklit.nl test Benefit Cosmetics:Links:
- Wil je meer weten over de geschiedenis van Benefit Cosmetics? Bekijk dan de film Glamouriety op YouTube.
- Meer weten over de producten van Benefit Cosmetics? Bezoek de website - waar je ook handige make-up tutorials kunt bekijken!
- Like Benefit Cosmetics op Facebook!Winnen!
Ben je inderdaad hebberig geworden en zou je de producten van Benefit Cosmetics graag uitproberen? Dat kan! Chicklit.nl mag namelijk 5 stuks van de they're real! mascara weggeven, één van Benefit's best verkopende producten. 


Sta je te springen voor een verleidelijke oogopslag en wil je graag kans maken op deze mascara? Log in en beantwoord de vraag. Meedoen kan tot 30 november 2013!

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Ehrengard: Forførelsens kunst

  • Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen - Maranke Rinck

  • Hoe verjaag je een monster? - Jana Bauer

  • Toestanden - Tsitsi Dangarembga

  • Split Second - Caja Cazemier

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen