Achter de schermen bij Chicklit.nl: november

Werken op de redactie van Chicklit.nl is leuk. Heel leuk. Maar wat doen we nu allemaal precies? Naast het lezen van boeken, het schrijven van recensies, het up-to-date houden van de website en auteurs aan de tand voelen zijn we ook regelmatig te vinden bij events als boeklanceringen en persvoorstellingen van de nieuwste films. En soms pikken we ook een première mee. Genoeg leuks dus! Vandaar dat we het tijd vonden om een tipje van de sluier op te lichten en jullie mee te laten genieten achter de schermen van Chicklit.nl. Enjoy!

Sinterklaas is eindelijk in ons land gearriveerd en dus mogen we nu 'legaal' ons buikje rond snoepen met truffelkruidnoten en speculaasjes. Natuurlijk vergezeld met heel veel koffie en thee! Dat trainen we er in januari wel weer af.. *ahum* 

Er verschijnen deze winter een hoop leuke films in de bioscoop en dus stonden er in november weer een aantal persvoorstellingen op de agenda van Chicklit.nl. We mochten deze maand genieten van The Hunger Games: Catching Fire, de romantische komedie Soof en de nieuwste Disney-film Frozen 3D. We kunnen ons vervelendere tijdsbestedingen bedenken... De recensies van de laatste twee films verschijnen binnenkort op de site. Stay tuned!

Ook werden er twee filmpremières bijgewoond deze maand, Het Diner en Mannenharten, waar we een invasie van BN'ers over de rode loper konden zien schrijden en hun mooie outfits konden bewonderen. Het verslag van de première van Mannenharten verschijnt deze week online, dus houdt de site in de gaten. Er gaat geen maand voorbij zonder dat Chicklit.nl een boeklancering/presentatie bijwoont en dus togen we deze maand naar dé Paagman in Den Haag voor een presentatie van het boek Tem je geest door niemand minder dan Ruby Wax en woonden we de boeklancering van onze eigen Elsbeth Witt bij, voor haar debuut: Barista! Koffie verkeerd. Bij deze laatste boeklancering mocht Simone ook een podiuminterview houden. Leuk!Natuurlijk werden er ook deze maand weer auteurs aan de tand gevoeld. Internationale auteurs zelfs! We mochten eerst aan tafel met Lauren Kate, ter ere van haar nieuwste boek Teardrop. Dinsdag 26 november was een dag die moet koeienletters en gemarkeerd in onze agenda stond. Deze dag mochten we namelijk ein-de-lijk the one and only Lindsey Kelk ontmoeten. We hebben haar eerst het hemd van het lijf gevraagd tijdens een heel leuk interview en daarna gingen we met een select groepje fans een rondvaart door de grachten van Utrecht maken. Het was een onvergetelijke dag, voor zowel Lindsey als ons!


Een ontmoeting met de welbekende Young Adult-schrijfster Lauren Kate, boeken shoppen én meewerken aan een échte boektrailer: dat was het Best of YA-evenement: A night with Lauren Kate. Chicklit.nl was er uiteraard bij! En check hoe leuk de trailer is geworden! 


Op vrijdag 29 november was de premiere van de nieuwe musical Love Story. Chicklit.nl had de eer om bij de première in Hoorn aanwezig te zijn en naam in de zaal plaats achter Mike de Boer en Joop van de Ende om te genieten van deze fantastische muscial. Houdt de site in de gaten voor het fotoverslag en de recensie van deze musical. 


Wanna look gorgeous? Probeer dan de make-up van Benefit Cosmetics! Melissa testte deze maand drie producten van Benefit Cosmetics uit en laat jullie meegenieten in haar videorecensie. Deze maand bezochten we ook thrillerauteur Ingrid Oonincx, ter ere van de verschijning van haar nieuwe thriller Sluipweg en namen we een kijkje in haar eigen boekenkast. 


Tegenwoordig leest Chicklit.nl niet alleen maar boeken, ze staat ook graag in de keuken. We nemen je mee de keuken in met onze nieuwe videorecensies. Jacky bakte bijvoorbeeld de overheerlijke chocolate chip cookies uit Rudolph's Bakery. Bekijk ook ons YouTube-kanaal voor
meer video's.  

We sluiten de maand november af met de afronding van de jaarlijkse Sinterklaas ruilactie. Wat een succes was dat weer! De boeken zijn onderweg naar hun nieuwe thuis en we hebben iedereen gelukkig kunnen maken met een cadeautje! De 20 Boer zoekt vrouw-kalenders worden op 5 december verloot onder alle deelnemers. 

We wensen iedereen vast een hele fijne Sinterklaas!

Nieuwste artikelen

  • De zeven - Rose Wilding

  • Dolende geesten – Hilda Spruit

  • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

  • Hart van de Duistere - Beau Charlotte

  • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

Gerelateerde artikelen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • 18 x de leukste filmseries

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen