Shoptip: 5x de leukste bordspellen

In december draait het om vriendschap, familie en gezelligheid. Dat klink wellicht wat suf, maar het is eigenlijk heel leuk! Lekker met z’n allen voor de open haard (of bij de verwarming), flesje wijn of fris erbij en lekker kletsen. Om je avond nog een beetje gezelliger te maken kan je natuurlijk ook ‘ouderwets’ een bordspel spelen. Chicklit.nl zocht 5 leuke spellen voor je uit. 

30 seconds €29,99 
Fantastisch spel voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de vijf begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze nieuwe editie bevat moderne begrippen, waardoor iedereen kan meedoen! 
Ik hou van Holland €21,99 
Speel thuis in teams de leukste en nieuwste spellen uit de tv-hit van de laatste jaren: Ik hou van Holland! Dit spel zit boordevol spelonderdelen waarmee je je in de studio waant bij Linda, Guus, Jeroen en hun kandidaten. Speel 'Geen ja, nee en uh', de Spellingronde, Woordslang, Kaaswerpen en al die andere topspellen van de afgelopen jaren. Inclusief een zoemer om het programma zo goed mogelijk na te doen. Veel superlang speelplezier! Het Ik hou van Holland bordspel speel je met twee teams. Hoe groot de teams zijn mag je zelf bepalen, als de teams maar even groot zijn. Je hebt minimaal 4 spelers nodig. 
The Voice of Holland. Zing & coach spel €24,99 
Het officiële The Voice of Holland Zing & Coach Spel! Kies je favoriete lied, zing en laat alle stoelen draaien, net als in het TV programma! De microfoon werkt samen met de speciaal ontwikkelde The Voice: On Stage app. In deze app vind je de nummers die in diverse internationale edities van The Voice zijn gezongen. Hoe vaker je het spel speelt hoe meer nummers je gratis kunt downloaden. Met de unieke oplaadbare speaker klinkt alles nog beter. Als je zingt, beoordeelt de app jouw optreden, maar dat doen je vrienden ook met de speciale coachkaarten! Wie is de beste coach en wie zingt het best? Word jij de nieuwe Voice of Holland? Doel van het spel: win per optreden de meeste fiches. 
Monopoly miljonair €37,99 
Maak al je dromen waar en leef als een miljonair met Monopoly Miljonair. Doe mee aan een speedbootrace of ga naar een celeb party! Upgrade je pion, verbeter zo je winkansen en je wordt rijker en rijker! Speel sneller met de Fortuinkaarten! Wie het eerst een miljoen heeft, wint!
Vijftig tinten grijs party spel €29,99 
Vijftig Tinten Grijs Party is een bordspel met zacht getinte vragen die iedereen kan spelen. Dit unieke spel speel je op een geheel nieuwe wijze waardoor je elkaar beter leert kennen. De vragen zijn gebasseerd op de erotische trilogie Vijftig Tinten Grijs van E.L. James die al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Romantisch bevrijdend en helemaal leuk. Dit is het partyspel dat zal vermaken en verbazen. Hoe zie jij je vrienden en hoe zien zij jou? Durf jij dit spel aan? 

Wat is jouw favoriete (bord)spel?

Nieuwste artikelen

  • Top 10 Nederlandse romcoms

  • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

  • De beste aankomende films van 2021 en 2022

  • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

  • Eternals komt naar Disney+

Gerelateerde artikelen

  • Boeken top-5: een tikkeltje stout

  • Vijftig tinten vrij

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

  • Shoptip: 10x leuke boekenleggers

  • Verfilming Vijftig tinten grijs

Zoek in artikelen