Knuffelen met Dotties knuffeluiltjes

De knuffel uiltjes van Dotalicious.nl zijn super leuk en schattig. Ben of ken jij iemand die zwanger is of jonge kindjes heeft? Een Dottie is het perfecte cadeau voor elk kind. Je kan ze zelf samenstellen dus er is voor ieder wat wils. Origineel én persoonlijk!


Dotties
Op Dotalicious.nl kan je zelf een Dottie samenstellen. Een Dottie is een, aan jouw voorkeur samengesteld, knuffel uiltje. Op de website kan je de knuffel heel simpel samenstellen. Je kiest een stofje voor de uil zelf, een stofje voor zijn buikje en vervolgens kies je de stand van de ogen. Indien gewenst kan je ook nog een naam, rinkelende belletjes en labeltjes aan de uil toevoegen. Tot slot heb je de keuze uit verschillende formaten. Wil je een sleutelhanger, een gewone knuffel of een kussentje? Er zijn 5 verschillende formaten waaruit je kan kiezen. Dotties zijn origineel en erg persoonlijk. Leuk om te maken én te krijgen.

Kwijlies
Naast Dotties is er meer nieuws op het gebied van kindercadeaus! Je kan namelijk ook een eigen kwijlie samenstellen. Zoals de naam al doet vermoeden kan je op Kwijlies.nl zelf een kwijldoekje samenstellen. “Kwijl in stijl” is het motto. Kwijlies zijn sjaaltjes (bandana’s) met een hoog absorptiegehalte. Bij het samenstellen van een kwijlie zijn kosten nog moeite gespaard. Je kiest twee stofjes uit, voor- en achterkant, et voilà; je kwijlie is klaar. De ideale oplossing voor iedereen die het zat is om constant een kindje te voorzien van schone shirtjes en rompertjes omdat ze onder gekwijld zijn.

Wil je meer weten over Dotties? Neem een kijkje op hun eigen Facebook en Twitter -pagina. Wil jij meer weten over de kwijlies? Ook zij hebben een eigen Facebook en Twitter-pagina.

Winnen!
Zoals jullie gewend zijn van Trendy Shopz, mogen wij natuurlijk weer goodies weggeven! Dit keer betreft het een Dottie sleutelhanger én een little Dottie. Lijkt dit jou wel wat? Doe dan snel mee en maak kans op dit leuke setje uiltjes. We geven 3 setjes weg! 

Kans maken?
Heb jij hier wel oren naar? Doe dan snel mee met deze winactie! Laat hieronder, in het afgeschermde invulveld, weten waarom en voor wie je deze Dotties wil winnen. Vergeet ook niet je adresgegevens in te vullen.

Meedoen kan tot 15 januari 2014.

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen