Shoptip: 10x eierdopjes voor een Vrolijk Paasontbijt

Het is bijna Pasen. Voor velen een lang lenteweekend vrij. Maar bij uitstek ook een moment om gezellig met vrienden en familie aan een mooi gedekte ontbijt- of brunchtafel plaats te nemen voor een lekkere maaltijd. Warme broodjes, een Paasstol en een lekker gekookt eitje. Chicklit.nl zet 10 leuke eierdopjes voor je op een rij voor een vrolijke Paastafel.1. Dé interieurtrend van deze lente is decoratie met mooie quotes of oneliners. Begin je Paasweekend daarom inspiratievol met deze Rob Ryan eierdopjes. Set van 3 voor €24,50 via Klevering.nl.
2. Deze leuke giftset van Siliconezone bestaat uit 4 gekleurde eierdopjes in de vorm van een stoel met daarbij passende lepeltjes. €19,95 via Voor-thuis.nl.
3. Breek de dag, tik een eitje! Style je ontbijttafel met deze grappige eierdop in de vorm van een mini kop en schotel. €6,95 van Riviera Maison.
4. Met dit leuke Qualy Jib Jib eierdopje wordt het echt een feestje aan de ontbijttafel! Het vogeltje is niet alleen decoratief maar ook functioneel; het is namelijk een peper- en zoutvaatje. Want bij een gekookt eitje hoort natuurlijk ook peper en zout. €11,95 via Voor-thuis.nl.
5. Wil je je eieren op een leuke manier warm houden? Gebruik dan deze geinige eierwarmers. Ideaal voor de Paastafel. Set van 2 voor maar €2,00 bij Flying Tiger.


6. Ben je gek op citytrips? Dan zijn de Londen Egg Cups vast iets voor jou. Een setje eierdopjes met de Big Ben en de London Eye. Ook verkrijgbaar in een Parijs of New York variant. $20,32 via Etsy.
7. De Egg Pillow van Vacu Vin brengt kleur op de ontbijttafel! De gekookte eieren liggen stevig en comfortabel op de vrolijk gekleurde kussentjes te wachten tot ze genuttigd worden. Set van 4 voor €9,99 via Bol.com.
8. Ook leuk zijn de decoratieve handgeschilderde retro eierdopjes van Lucie Kaas. Creëer zelf setjes! €15,00 via Klevering.nl.
9. Niet te betalen, maar o zo leuk: de Egg Cup And Soldiers Breakfast Train. Hoe schattig ziet je ontbijttafel eruit als je eitje, je toast en wat peper en zout in een treintje op tafel staan?! €83,94 via Notonthehighstreet.com
10. Wil je je tafel compleet in Paasthema dekken? Dan zijn deze kuikentjes de ideale eierdopjes. Set van 2 voor €9,99 bij Kijkshop.nl.

Hoe ga jij het Paasontbijt versieren? 

Nieuwste artikelen

  • Verliefd in het voorjaar - Nora Roberts

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik jou was van Marijke Vos

  • Terschelling - Linda van Rijn

  • De nieuwe achternaam - Elena Ferrante

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

Gerelateerde artikelen

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

  • Shoptip: 10x party proof jurken

  • Paasfilms

  • Valentijnsdag: liefdevolle ontbijttips

Zoek in artikelen