Mix & match je eigen stijlvolle Bandajanas slippers

Onlangs werd de nieuwe webwinkel Bandajanas.com gelanceerd. Het nu al succesvolle slipper merk zorgt deze zomer voor een nieuwe trend: mix & match je eigen favoriete slippers. Kies de gewenste kleur basisslipper, selecteer een mooie band en pimp je slipper met de leukste bedels. Deze hippe ecovriendelijke slippers blijken nu al een absolute musthave voor deze zomer! Chicklit.nl geeft er 5 paar van weg! Mix & match je eigen slipper
Een stijlvolle slipper die dankzij de verwisselbare banden en accessoires kan worden gecombineerd met iedere outfit: dat is de Bandajanas. Het concept is simpel… selecteer de kleur van de basisslipper, kies een passende band, pimp vervolgens je slipper met de leukste accessoires en je Bandajanas is compleet! Wordt het een slipper in de stijl van Brigitte Bardots, Born to be wild of ben je meer een Hup Holland Hippie? De banden kun je eenvoudig en op verschillende manieren rijgen door een leren lus: laag om je been waardoor het stoer en sportief oogt of juist hoog om je been, dat er juist weer voor zorgt dat het er sexy en elegant uitziet. Ideaal voor de praktisch ingestelde vrouw: een slipper met verwisselbare banden die je kunt afstemmen op de outfit die je draagt.  Houdt ook het ‘slippertje van de maand’ in de gaten, want iedere maand presenteert Bandajanas.com een set slippers die de hele maand in de spotlights staan en waarbij je een extra kadootje ontvangt. De slippers zijn te koop voor € 23,90 en verkrijgbaar in de basiskleuren zwart, bruin en blauw (maat 36 t/m 41).


 
Over Bandajanas
De Bandajanas is ontstaan uit HupHollandHip, hét Oranjemerk met de leukste accessoires voor vrouwen. De webshop ontwerpt musthaves met een oranje tintje, van gave oranje lak pumps tot vrolijke rood-wit-blauw gekleurde sieraden. Evelien van der Werff, eigenaresse van HupHollandHip komt met het idee voor de Bandajanas: een losbandige slipper die eindeloos te combineren is en met een knipoog naar de populaire Havaianas-slipper. 

Winnen!
Ben je enthousiast geworden over deze hippe slippers? Chicklit.nl geeft er 5 paar Bandajanas weg (t.w.v. €23,90)! Je kan ze zelf helemaal samenstellen naar eigen smaak. Kans maken? 

Ga naar de website van Bandajanas.com en zoek het antwoord op onderstaande vraag: 
Hoe heet het 'slippertje van de maand' mei? 

Laat hieronder - in het afgeschermde invulveld - je antwoord achter. Meedoen kan tot 1 juni 2014. 

Nieuwste artikelen

  • Boeken over magische scholen

  • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

Gerelateerde artikelen

  • De beste zomerboeken in 2021

  • Ik moet je iets vertellen - Sarah Dessen

  • The Great Gatsby: geweldige outfits van the roaring twenties!

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

Zoek in artikelen