Unieke sieraden van Morsch & Dupré

Be street.
Live by experience.
Set your own rules or,
somebody will make them for you.
Challenge the status quo.
The world depends on the ones,
that make a difference. Be the revolution.
ROCK AND REAL!

Dit is de visie van Morsch & Dupré. De nieuwe webshop is voor mannen en vrouwen die vrij, een beetje eigenwijs en onafhankelijk in het leven staan. Elk product van Morsch & Dupré is handgemaakt en heeft daardoor unieke karakteristieke eigenschappen.

  
 
Armbanden van Rodney
Alle armbanden van Morsch & Dupré zijn ontworpen door Rodney uit Australië. Hij heeft wereldfaam vergaard en zijn sieraden werden populair bij artiesten. Vooral in Los Angeles zijn de door hem ontworpen sieraden een grote hit. Celebrities zijn gek op zijn creaties.

Riemen van Johnnybelts
Altijd al willen weten waar je die riem kan vinden die je ziet in een videoclip of serie? Grote kans dat het een Johnnybelt is. De riemen van Morsch & Dupré worden speciaal door Johnnybelts ontworpen. Johnnybelts worden wereldwijd erkend als baanbrekend, indrukwekkend, toonaangevend en authentiek.

Over Morsch & Dupré
Morsch & Dupré is in 2012 opgericht door Rob Dupré en Peter Morsch. Beiden zijn gefascineerd door schoonheid die door perfectie tot stand is gekomen. Het maken van eerlijke en authentieke producten en de Fair Trade gedachte staan bij Morsch & Dupré hoog in het vaandel. Kijk voor meer informatie op www.morschdupre.com of volg ze op Facebook voor het laatste nieuws. 

  

Winnen!
Wil jij ook rondlopen met zo’n geweldig accessoire van Morsch & Dupré? Chicklit.nl mag 2 waardebonnen weggeven: één voor een armband (t.w.v. maximaal €235,00) en één waardebon voor een riem (t.w.v. maximaal €190,00).

Kans maken?
Like simpelweg de Facebook-pagina van Morsch & Dupré door op onderstaande button te klikken. Laat bovendien ook je naam en adres achter in onderstaand invulveld. Meedoen kan tot 15 juni 2014. 

Nieuwste artikelen

  • Deze boeken moeten ze nog een keer verfilmen (maar dan goed!)

  • Alles wat we weten over The Princess Diaries 3

  • Trailer van Marvel's Moon Knight is uit

  • Deze series en films hebben wereldwijd het langst op nummer 1 gestaan op Netflix

  • 10 tv en film eindes die veranderd zijn omdat ze te duister waren

Gerelateerde artikelen

  • Do It Yourself: Mini boekenketting

  • Spaansesandalen.nl

  • Stylish stralen met Mikado-sieraden

  • De unieke sieraden van Heart to Get

  • Schattige spulletjes van My Life is Sweet

Zoek in artikelen