Originele dates onder de 10 euro

Soms is het lastig om steeds met leuke date ideeën te komen. Of wil je iets leuks gaan doen maar heb je er niet altijd het budget voor. Daarom hebben wij een aantal leuke dates, die je niet veel gaan kosten, op een rijtje gezet. 
 
Kook samen iets uit een ander land
Hang een wereldkaart aan de muur en haal de dartpijltjes maar tevoorschijn. Om te beurt mogen jullie een keertje gooien. Van de twee landen die tevoorschijn komen maken jullie samen een heerlijk 2-gangen diner! Gyros met als toetje tiramisu? Waarom ook niet.
 
Stukje rijden
Vaak zien we elkaar wel, maar zijn we bezig met onze telefoon, de tv of verplichtingen. Ga daarom lekker één keer per week een stukje cruisen in de auto. Zo zie je je omgeving ook eens goed en heb je tijd om weer eens echt met elkaar te praten. Ben je sportief? Ga dan lekker samen fietsen of lopen! Elkaar echte, onverdeelde aandacht geven is toch de allerleukste date ever?
 
Striptease game night
Best kans dat jouw kerel dol is op games en dat jij ’t eigenlijk maar mwah mwah vindt. Daarom mag jij tijdens deze date uitkiezen wat jullie gaan spelen. Tik een goedkoop playstation spelletje op de kop en ga lekker tegen elkaar racen. De verliezer moet een kledingstuk uittrekken! Je kunt natuurlijk ook ouderwets naar de bordspellen grijpen of een spelletje (strip) poker spelen.
 
Picknick
Als je dan toch een stukje gaat rijden kun je die picknickmand ook afstoffen. Koop wat lekkere dingetjes of bak ze lekker zelf! Kleedje mee en gaan. Enne, als het regent is het ook best schattig om onder een afdakje te gaan zitten met een kaarsje erbij. Of gewoon in de auto of op bed. Dan mag hij het toetje zijn.
 
Het fotospel- met plakboek
Maak foto’s van zo’n beetje alles wat jullie doen ( niet te dirty denken he…). Maak lekker veel selfie’s, duik een photoboot in en laat je nichtje die toch best wel mooie foto’s maakt jullie onder de lens nemen. Daar ben je al wel eventjes zoet mee! Daarna kiezen jullie de allerleukste uit en plak je die samen in een plakboek. Schrijf er jullie gekste en leukste momentjes bij. Zo zoet dat je spontaan gaatjes krijgt.
 
Samen vrijwilligerswerk doen
Het kost je niks en je helpt er ook nog eens anderen mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middagje helpen in het asiel? Kun je samen nog lekker met kittens knuffelen ook. Of help mee met de jaarlijkse verkoop van het bejaardenhuis door samen achter een kraampje te staan.
 
Het strand
Het strand is gratis betreedbaar en altijd heerlijk! In de zomer kan je er genieten van de zon en in de winter kan je lekker uitwaaien en een frisse neus halen. En hand in hand door de branding heen lopen is toch wel erg romantisch!
 
Film-of seriemarathon
Als niet zoveel zin hebt om erop uit te gaan dan kun je natuurlijk ook lekker thuisblijven en een marathon houden. Bak samen wat popcorn en haal van de overige centen nog meer drinken en snacks. Daarna Netflix aan en gaan met die banaan. Hier kan je gelijk inspiratie op doen! 
 
Ga in een restaurant alleen een voorgerecht of toetje eten
Samen ben je een stukje lopen en eigenlijk lust je wel wat. Ga in een restaurant voor een voorgerechtje of juist een toetje! Niet duur, maar wel erg lekker zo’n carpaccio als snack.
 
Schilder, teken of knutsel elkaar
In een creatieve bui? Het is ook ontzettend leuk om elkaar te tekenen of te schilderen. Om het nog romantischer te maken kun je elkaars leukste eigenschappen erbij schrijven. Maar wie zegt dat het bij papier moet blijven? Als hij jou wil figuurzagen dan mag dat ook. Of voor de computernerd mag hij je ook best na maken in de Sims, doe er dan maar gelijk jullie toekomstige gezinnetje bij.
 
 
Waar ga jij heen op date?
 
Bron: Ze.nl door Rosanne. 

Nieuwste artikelen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

  • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

  • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

  • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

  • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen