De grappigste bloopers van je favoriete films

We zagen laatst de grappigste bloopers uit de leukste series. Omdat we daar zo om moesten lachen, delen we nu ook de leukste bloopers uit je favoriete films! Kijk en lach je mee?

Harry Potter
De eerste film van Harry Potter kwam in 2001 uit in Nederland, maar toch kunnen we niet ontkennen dat we nog steeds fan zijn. In dit filmpje zie je niet echt bloopers, maar het is wel een grappig filmpje! Wat zijn Harry, Ron en Hermelien nog schattig tijdens de eerste films!

 

 

Mean Girls
Deze film kennen we allemaal, en vaak kunnen we de teksten ook nog meepraten. Leuk om te zien dat de cast het tijdens het opnemen van de film zo goed met elkaar kan vinden, terwijl ze in de film zo bitchy tegen elkaar moeten doen!

 

 

Friends with Benefits
Justin Timberlake! Need we say more? De film Friends with Benefits blijft leuk om te kijken, maar ook de bloopers zijn het kijken waard! Vooral Justin Timberlake is erg grappig achter de schermen.

 

 

21 Jump Street
De film 21 Jump Street is natuurlijk erg grappig, maar het is ook leuk om te zien wat er allemaal mis gaat achter de schermen! Daarnaast is het natuurlijk nooit vervelend om naar Channing Tatum te kijken ;-)

 

 

Pitch Perfect 2
De eerste film was al heel leuk om te zien, dus we waren superblij toen er een tweede deel kwam! Grappig om de bloopers te zien van deze leuke film. 

 

 

Bridesmaids
Wie moet er nou niet lachen om de film Bridesmaids? De cast moet zelf vaak ook lachen achter de schermen!

 


Welke bloopers vind jij het grappigst?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen