Jaloersmakend! Dit zijn de best betaalde actrices

Het is moeilijk om door te breken als actrice in Amerika, maar als het je lukt heb je het helemaal gemaakt. Wij zochten uit wie de meest betaalde actrices van dit moment zijn. 
 
1. Jennifer Lawrence $52 miljoen
 
Actrice Jennifer Lawrence (1990) is de jongste en best betaalde actrice van dit rijtje. Je kent haar ongetwijfeld van haar rol als Katniss Everdeen in de The Hunger Games, maar ze heeft meer grote films op haar naam staan zoals: X-Men en en Silver Linings Playbook. Eind dit jaar is ze te zien in het laatste deel van The Hunger Games en begin 2016 in Passengers 
 
 
2. Scarlett Johansson $35,5 miljoen
 
Scarlett Johansson (1984) staat op de tweede plaats. Logisch, want als kinderster ken je natuurlijk alle kneepjes van het vak. Ze is bekend van onder andere: The Avengers, Chef en Lucy. 
 
 
3. Melissa McCarthy $23 miljoen
 
Comédienne Melissa McCarthy (1970) verdient aardig wat geld. Ze heeft een rol in de nieuwe Ghostbusters remake gekregen die in 2016 uitkomt. Verder is ze bekend van The Heat, Bridemaids en Life As We Know It. 
 
 
4. Fan Bingbing $21 miljoen
 
De Chinese Fan Binging(1981) is misschien iets minder bekend, maar staat toch heeft ze een mooie plek bemachtigt in dit lijstje. Ze speelt vaak in Chinese films, maar is ook bekend van X-Men en Iron Man 3.
 
 
5. Jennifer Aniston $16,5 miljoen
 
Het bijna onmogelijk dat je nog nooit een film hebt gezien met Jennifer Anitson (1969). Jennifer heeft namelijk in behoorlijk wat films gespeeld. Ze speelt in de tv-serie Friends en in de films The Good Girl, The Switch en Love Happens. 
 
 
6.Julia Roberts $16 miljoen
 
Julia Roberts (1967) heeft behoorlijk wat klassiekers op haar naam staan. Ze heeft gespeeld in de films Pretty Women, Nothing Hill en Eat Pray Love. Wij waren verbaasd dat ze op nummer zes van het lijstje staat. 
 
 
7.Angelina Jolie $15 miljoen
 
Angelina Jolie (1975) staat op nummer zeven Ook deze dame heeft een aantal klassiekers op haar naam staan. Angelina Jolie was te zien in Girl Interrupted, Mr & Mrs Smith en The Tourist. 
 
 
8. Reese Witherspoon $15 miljoen

Reese Witherspoon (1976) verdiend ongeveer even veel als Angelina Jolie. Ze is bekend van de films Legally Blonde, Wild en Walk The Line. 
 
 
9.Ann Hathaway $12 miljoen
 
Ann Hathaway (1982) is bekend van echte klassiekers zoals: Les Misérables, The Princess Diaries en The Devil Wears Prada.
 
 
10. Kristen Stewart 
 
 Kirsten Stewart (1990)  kennen we natuurlijk als Bella Swan uit Twilight maar ze speelde ook in Camp X-Ray en Panic Room. 
 
 
11. Cameron Diaz $11 miljoen 
 
Cameron Diaz (1972) staat op nummer elf. Daar stonden we even van te kijken, want we hadden Cameron Diaz meer bovenaan in het rijtje verwacht. Ze is natuurlijk bekend van tientallen films zoals The Other Woman, Bad Teacher en The Holiday. 
 
 
12. Gwyneth Paltrow $9 miljoen
 
Naast dat Gwyneth Paltrow (1972) is uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld, staat ze ook in dit lijstje. Ze werd bekend als het liefje van Brad Pitt, maar ondertussen is ze ook bekend van haar rollen in Iron Man, Mortedecai en Shakespeare In Love.
 
 
13. Meryl Streep $8 miljoen
 
Meryl Streep (1949) zullen we nooit vergeten door haar rol in The Devil Wears Prada. Naast The Devil Wears Prada is ze ook bekend van The Iron Lady, Mamma Mia en Into The Woods.
 
 
14. Amanda Seyfried $8 miljoen
 
Amanda Seyfried (1985) is bekend van Dear John, Mean Girls en Mamma Mia. Wist je dat ze Karen 'de domme' van de drie uit Mean Girls speelt?
 
 
15. Sandra Bullock $8miljoen
 
Sandra Bullock (1964) kennen we uit The Proposal, The Heat en The Blind Side. Ze verdiend ongeveer even veel als Amanda Seyfried.
 
 
16. Emma Stone $6,5 miljoen
 
We love Emma! Emma Stone (1988) speelde in Easy A, The Amazing Spiderman en Birdman.
 
 
 
17. Mila Kunis $6,5 miljoen
 
Mila Kunnis (1983) schitterde samen met Justin Timberlake in Friends With Benefits, maar was ook te zien in Ted, Black Swan en That 70's Show.
 
 
18. Natalie Portman $6 miljoen
 
Natalie Portman is de laatste van het rijtje. Dat hadden we niet verwacht, want ze speelt in een hoop films. We kennen Natalie bijvoorbeeld van Black Swan, V for Vendetta en New York I Love You.
 
 
Welke actrice vind jij het leukst van dit rijtje?
 
 
 

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

  • Cumulus - Neal Shusterman

  • Een huwelijk in het Duincafé - Debbie Johnson

  • De meestervervalser - Annemarie Jongbloed

Gerelateerde artikelen

  • Friends Cast Toen en Nu

  • Deze acteurs waren bijna gecast voor Friends

  • Als Rachel Green Instagram zou hebben

  • Deze acteurs worden vaak samen gecast

  • What to Expect When You’re Expecting (DVD)

Zoek in artikelen