Wat doet de cast van The Hills nu?

Wat missen wij The Hills. Wij hebben eindeloos The Hills marathons gekeken op MTV en genoten van alle drama's. Gelukkig kunnen we sinds 2019 genieten van The Hills: New Beginnings, waar onder andere Heidi Montag, Spencer Pratt en Audrina Patridge in te zien zijn. Maar waar is de rest van The Hills cast nu? Wij zochten het uit!

Lauren Conrad

Lauren Conrad (1986), was de ster van The Hills. In Amerika wordt ze een basic bitch genoemd, omdat ze zo lekker normaal is gebleven. Dat is de reden waarom we zoveel van Lauren houden. Tegenwoordig zit ze niet stil. Ze heeft een aantal succesvolle boeken uitgebracht, ze is ontwerpster, heeft twee eigen merken genaamd Paper Crown en The Little Market en ze heeft een eigen website. Wat een powervrouw! 

Audrina Patridge

Audrina Patridge (1985) bleef na The Hills een beetje hangen in het realitywereldje. Ze had haar eigen show Audrina en speelde mee in Dancing With The Stars. Ze presenteerde 1st Look en reis series op LXTV. Sinds 2019 is ze te zien in The Hills: New Beginnings.

Heidi Montag

Heidi Montag (1986) was de beste vriendin van Lauren Conrad tot ze ruzie kregen. Ze heeft al sinds de serie een relatie met Spencer Pratt. Ze staat vooral in de spotlights omdat ze veel aan haar lichaam heeft laten verbouwen. Ze liet haar borsten bijvoorbeeld vergroten naar een cup F. Achteraf had ze daar spijt van en liet haar borsten verkleinen naar een cup C. Ze heeft samen met Spencer in verschillende realityseries gespeeld zoals: Famous Food, Celebrity Big Brother UK en I’m a Celbrity... Get Me Out of Here. Ook is ze sinds 2019 te zien in The Hills: New Beginnings.

Spencer Pratt

Spencer Pratt (1983) leek elk seizoen van The Hills gekker te worden. Hij heeft sinds de serie al een relatie met Heidi Montag. De laatste jaren hebben ze last gehad van geldproblemen en is Spencer een paar keer gearresteerd. Tegenwoordig probeert hij zoveel mogelijk een realityster te blijven door mee te doen aan verschillende series zoals Celebrity Big Brother UK en I’m Celebirty... Get Me Out of Here.. Ook is Spencer, naast Heidi, te zien in The Hills: New Beginnings.

Justin Bobby

Justin Bobby (1982): de een vond hem belachelijk sexy, de ander een enorme kwal. In The Hills had hij een relatie met Audrina Patridge en Kristin Cavallari. Tegenwoordig heeft hij een eigen haarsalon in Manhattan Beach, CA, NYC en Nicaragua. Daarnaast heeft hij een haarverzorgingslijn dat Brush Your Hair heet. Ook heeft hij een band die Bobby Rock heet. Sinds 2019 is ook Justin te zien in The Hills: New Beginnings.
 
Kristin Cavallari
 
Kristin Cavallari (1987) kwam later in The Hills dan de rest van de cast. Na The Hills heeft ze rollen gehad in films en in 2011 deed ze mee met Dancing With The Stars. Ze trouwde in 2013 met Jay Cutler, met wie ze samen 3 kinderen heeft. In 2020 scheidde het paar.
 
Lo Bosworth
 
Lo Bosworth (1986) is een beetje dezelfde richting ingeslagen als haar bff Lauren Conrad. Ze woont in New York, heeft haar eigen lifestyle blog, ze heeft haar eigen bedrijf Revelry House waar ze party kits voor ontwerpt, ze schreef haar eigen boek genaamd The Lo Down en heeft een eigen Youtube kanaal. Net als Lauren een bezig bijtje. 
 
 
Whitney Port
 
Fashionista Whitney Port (1985) begon in The Hills, maar stapte later over naar de MTV spinoff The City. Nadat The City op zijn einde kwam kreeg ze een rol in What To Expect When You’re Expecting en was ze jury bij Britain and Ireland’s Next Top Model. In 2011 bracht ze haar eigen boek True Whit: Designing a Life of Style, Beauty and Fun uit. Tegenwoordig is ze druk bezig met haar kledinglijn Whitney Eve en is ze getrouwd met Tim Rosenman. Ook Whitney Port is sinds 2019 te zien in The Hills: New Beginnings.
 
Brody Jenner
 
Brody Jenner (1983) had in The Hills met zowel Lauren als Kristin een relatie, hierna kreeg hij een relatie met Avril Lavinge, maar ze gingen in 2012 uit elkaar. Na The Hills was hij te zien in Keeping Up With The Kardashians. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen serie Sex With Brody en is hij te zien in The Hills: New Beginnings
 
Stephanie Pratt
 
Stephanie Pratt (1986) is de zus van Spencer. In de serie was vaak te zien dat ze zich mengde in de ruzies tussen Heidi en Spencer. Na The Hills vertelde ze dat ze geen contact meer had met beide. Ze heeft nog wel contact met Lauren Conrad en Lo Bosworth. Ze speelde in de realityserie Made in Chelsea en daarna in de spinoff Made in Chelsea: LA. Tevens is ze te zien in The Hills: New Beginnings.
 
 
Wie was jouw favoriet uit The Hills?
 

Nieuwste artikelen

  • Niki - Christos Chomenidis

  • Chicklit.nl Feelgood boek van het jaar 2023: dit is de top 3

  • Chicklit.nl Fictie boek van het jaar 2023: dit is de top 3

  • Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar 2023: dit is de top 3

  • Onze aanraders voor Netflix in december 2023

Gerelateerde artikelen

  • Young Adult top-5: januari

  • Wat doet de cast van The City nu?

  • Beautytips van Lauren Conrad

  • Share & win: Beauty van Lauren Conrad {afgelopen}

  • Share & win: The Fame Game

Zoek in artikelen