Disneyfiguren in een creepy jasje

Als we aan Disneyprinsessen denken, denken we vaak aan lieve, vrolijke figuren. Cartoonist Jeffrey Thomas besloot de Disneyfiguren eens een make-over te geven en steekt de prinsessen in een creepy jasje. En je zult ze niet meer lief vinden.

Bekijk de foto's hieronder. En let op, laat ze niet aan kinderen zien. Nachtmerries gegarandeerd.

1. Sneeuwitje met haar zeven monsters

Na het zien van Jeffrey Thomas zijn creatie, zullen we voor altijd met andere ogen naar Disneys klassieker Sneeuwitje kijken. Check ook even de appel in Sneeuwitje haar hand, ieuw! Ze is nog enger dan haar boze stiefmoeder. 

2. Danger! Jasmine met een angstaanjagende tijger

Jasmine is geen knappe zigeunerin meer. Wij durven te wedden dat Aladidn gillend wegrent. Bekijk ook even de kleine details op Jasmine haar oorbellen! 

3. Assepoester als een creepy pop

Of is het een vogelverschrikker? Watch your back Tim Burton! Assepoester ziet er in ieder geval angstaanjagend uit. Deze foto zit bomvol Halloween inspiratie.  

4. Beast and the omg what is that

Belle ziet eruit als een gemene vampier uit Twilight! Misschien een leuk Halloween idee voor jou en je vriendje?

5. Een bloeddorstige Pocahontas

Pocahontas ziet er uit als een killer. Haar lieve vriendje Meeko lijkt meer op een monster dan op een wasbeer. Check de doodshoofden op haar heup, brrr! 

6. Ariel als zombie en Botje ziet er ook lief uit...

Ooit een zeemeermin zombie gezien? Nee wij ook niet. Ariel ziet er nog honderd keer enger uit dan de zeeheks Ursela. Lieve Botje als een zeemonster maakt het plaatje absoluut af.

7. Doornroosje is niet goed wakker geworden

Oeps, wij denken dat Doornroosje is wakker gekust door de verkeerde prins. Of is dit hoe je er echt uit ziet na honderd jaar slaap?

8. Wendy is klaar voor de aanval

Wendy is pas twaalf, maar wij durven te wedden dat ze kapitein Haak en al zijn piraten met gemak aan kan. Wat voor look zouden Tinkerbell en Peter Pan hebben gekregen?

9. Een niet te stoppen, Mulan

We wisten dat Mulan een echte strijder is, maar we wisten niet dat het zo erg was.. Samen met haar draak Mushu en Kricky de krekel maak je geen schijn van kans. 

10. Een killer Rapunzel

Als blikken konden doden waren we nu allemaal dood geweest. Wij vragen ons af of haar haren nog steeds voor eeuwige schoonheid zorgen.. 

11. Alice in Wonderland is gek geworden

Alice in Horrorland! Wow, dit had een goede horror film kunnen zijn. Alice ziet eruit alsof ze helemaal is doorgedraaid. Freaky!

12. Tiana als voodoo koningin

Er moet iets mis zijn gegaan tijdens de kus met de prins. In plaats van een prinses werd ze een angstaanjagende voodoo koningin. Wij durven geen stap meer in de bayou te zetten. 

Wat vind jij van Jeffrey Thomas zijn foto?

Bekijk ook de trailer van de nieuwste Jungle Book film

Bron foto's

Bron

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen