Wat doet de cast van The City nu?

Throwback! Wie herinnert zich de The City nog? De geweldige spin-off van The Hills die te bekijken was op MTV. Wij missen het nog iedere dag. De serie zat vol met drama en fashion en speelde zich af in New York. Ben jij ook zo benieuwd waar Whitney en haar collega’s zich nu mee bezig houden? Lees dan snel verder!
 
Whitney Port
 
Fashionista Whitney Port (1985) kreeg na The City een rol in What To Expect When You’re Expecting en ze was jury bij Britain and Ireland’s Next Top Model. In 2011 bracht ze haar eigen boek True Whit: Designing a Life of Style, Beauty and Fun uit. Tegenwoordig is ze druk bezig met columns schrijven, haar kledinglijn Whitney Eve, haar man Tom Rosenman en haar kinderen. Ook heeft ze een blog en YouTubekanaal.
 
 

My little drop of ☀️

Een bericht gedeeld door Whitney Port (@whitneyeveport) op

 
Roxy Olin
 
Roxy (1985) werkte samen met Whitney bij People’s Revolution. Er ging een roddel de ronde dat Roxy acteerde in The City, omdat ze tegelijkertijd ook speelde in Brothers & Sisters. Nu werkt ze samen met haar vader Ken Olin aan hitserie This is Us, die veel in de prijzen valt bij de grote awardsshows.
 
 
 
Erin Lucas
 
Erin (1985) was de roommate van Whitney en een beetje slutty. Ze had in de serie namelijk een stuk of drie vriendjes. Tegenwoordig zijn de drie vriendjes ingeruild voor een man en drie husky’s en is ze interieurdesigner.
 
 

Taking a break from house hunting and getting drunk/fat in Portland.

Een bericht gedeeld door Erin Lucas (@erin_lucas) op

 
Olivia Palermo
 
Olivia Palermo (1986) was in The City super bitchy. Na The City groeide ze uit tot een ware it-girl en begon Olivia een eigen mode blog, kledinglijn en schoenenlijn. Olivia is tegenwoordig het mode icoon van iedere fashionista. Ze is getrouwd met model Johannes Huebl. 
 
 

💗Missing Paris in the fall 🍂🍁🍃💐🌥🥐🥖🍷💃🏼😃

Een bericht gedeeld door Olivia Palermo (@oliviapalermo) op

 
 
Erin Kaplan
 
Erin Kaplan (1983), was in The City de enige die niet bang was voor de gemene Olivia. Ze werkte bij de Elle en sinds 2011 werkt ze voor Teen Vogue. Daar is ze nu Senior Director van PR. Go Erin!
 
 

The Reason why I dream to be a PR! #ErinKaplan #TheCity #PR #TeenVogue #ElleUS

Een bericht gedeeld door John Immanuel Ching (@iamjmching) op

 
 
Jay Lyon 
 
Jay Lyon (1984) was het vriendje van Whitney Port. Hij is model en speelt in de band Tamarama. Ook heeft hij een gehaktballenrestaurant, heeft hij een eigen rekruteringsbedrijf en heeft hij gewerkt als advocaat.
 
 

Tuxedo is always a good option 😉 Rigght!? #versacetux #luxe #theaesthetic

Een bericht gedeeld door Jay Lyon (@iamjaylyon) op

 
 
Kelly Cutrone 
 
Kelly Cutrone (1965) is niks veranderd. Je haat Kelly of je houdt van haar. Ze is nog steeds baas van PR-bureau People’s Revolution. Daarnaast is ze een bestselling auteur van o.a. het boek If you have to cry, go outside. Ook zat ze in de jury van America's Next Topmodel.
 
 

Boo!!! #ducklips

Een bericht gedeeld door Kelly Cutrone (@kellycutrone) op

 
 
Allie Crandell 
 
Allie Crandell (1987) doet nog steeds modellenwerk. Ze is de laatste tijd negatief in het nieuws, omdat ze te mager zou zijn. In The City was ze altijd een natural beauty, maar na The City heeft ze veel aan zichzelf laten sleutelen. 
 
 

💎

Een bericht gedeeld door Allie crandell🌿 (@alliekcrandell) op

 
 
Adam Senn
 
Adam Senn (1984) is nog acteur en heeft rolletjes gehad in o.a. Law & Order en Hit the Floor, staat model voor merken als Dolce and Gabbana en is restauranteigenaar van Il Bastardo.
 
 

🌴

Een bericht gedeeld door ADAMSENN (@adamsenn) op

 
 
 
Wie vond jij het leukste in The City?
 
Bron: Glamour
 
 
 

Nieuwste artikelen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

  • Wat doet de cast van The Hills nu?

  • Share & win: Beauty van Lauren Conrad {afgelopen}

  • Beautytips van Lauren Conrad

  • Share & win: The Fame Game

  • Deze open brief aan Jennifer Lawrence moeten wij met je delen!

Zoek in artikelen