Zo organiseer je een vrijgezellenfeest á la The Big Bang Theory

Op de huwelijksreis na, is het vrijgezellenfeest het leukste aan trouwen. Wil jij voor je beste vriend of vriendin een geslaagd vrijgezellenfeest geven á la The Big Bang Theory? Lees dan de volgende acht stappen. Wedden dat jullie de dag van jullie leven zullen hebben?
 
Veel alcohol
 
‘’There’s no good story that started with a glass water’, dus laat de vodka maar vloeien. Het ultieme vrijgezellenfeest wordt net als in The Big Bang Theory gevierd in Las Vegas, maar helaas is dat een beetje te ver voor ons. Kun je het vrijgezellenfeest van Penny en Leonard nog herinneren? Niet alles liep volgens plan, maar ze probeerde alsnog het beste er van te maken. 
 
 
Een ontvoering 
 
Toen Leonard ging touwen werd hij door zijn vrienden ontvoerd voor een vrijgezellen weekend. Voor je dit gaat doen, test je technieken dan wel op een vriend of vriendin. In de serie werden de technieken uitgeprobeerd op Sheldon. 
 
 
Ga naar het zuiden van de grens
 
In The Big Bang Theory hadden Raj en Howard het geniale idee om met Leonard naar Mexico te gaan, zodat ze lekker los konden gaan. Mexico is voor ons iets te ver, dus wij raden jullie aan om naar Brabant te gaan. 
 
 
Gekke dingen om te eten
 
Amy liet haar bak vaardigheden zien door koekjes te maken in de vorm van het mannelijke geslacht inclusief met gummy wormpjes als details. Gaat dit je iets te ver? In elke euro- of feestwinkel kun je tegenwoordig wel een snoepstring kopen. 
 
 
Een make-over
 
Na de breuk tussen Amy en Sheldon, besloot Amy haar stijl te gaan veranderen. Ze schafte een nieuwe garderobe aan en liet Penny haar oren piercen. Wij raden aan als je iets wil laten piercen het niet zelf of door een vriendin te laten doen.
 
 
Huur een auto
 
Amerikaanse mannen pakken flink  uit als ze een auto huren voor een vrijgezellenfeest. Een party bus inclusief knipperende neon lichten, liters bier en een stripperspaal; het kan niet gek genoeg. In Nederland gaan ze meestal voor de bierfiets. Raj, Howard, Sheldon en Leonard gingen voor de beroemde wetenschapswagen. 
 
 
Zet de telefoon uit
 
Ten eerste: alcohol en smsjes zijn meestal geen goede combinatie. Ten tweede: om vervelende telefoontjes te voorkomen. In The Big Bang Theory belde Amy bijvoorbeeld haar vader om goed nieuws te vertellen en uiteindelijk ontdekte ze dat hij haar varkentje had gedood. Niet leuk!
 
 
Karaoke 
 
Dit mag absoluut niet missen op een vrijgezellenfeest. Weet je nog wat de mannen van The Big Bang theory deden toen hun busje midden in de woestijn een lekke band kreeg? Inderdaad, zingen! Stel alvast maar een leuke playlist samen.
 
 
Hoe ziet jullie ideale vrijgezellenfeest eruit?
 
 

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Young Adult top-5: september

Zoek in artikelen