Wat doet de cast van Sex and the City nu?

Al vanaf seizoen één was Sex and the City een enorme hit. Voor sommige vrouwen was deze serie zelfs een belangrijke stap in de emancipatie. SATC gaf een kijkje in het leven van vier vriendinnen rond de dertig met een carrière in New York. Zijn jullie ook zo benieuwd wat Carrie, Samantha, Charlotte en de rest nu doen? 
 
Carrie Bradshaw – Sarah Jessica Parker
 
Sarah Jessica Parker (1965) speelde de modieuze sex columniste Carrie Bradshaw. Wat hielden we van Carrie haar drama’s, kledingkeuze, haar leven in New York en haar ongrijpbare relatie met Mr Big. Na Sex and the City speelde Sarah in verschillende films. Ze was te zien in onder andere The Family Stone, New Year’s Eve en I Don’t Know How She Does It. Ze is getrouwd met Matthew Broderick en heeft drie kinderen. Hierdoor doet ze het rustiger aan tegenwoordig. Vanaf 2016 is ze te zien in de serie Divorce.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: Warner Bros. (New Years Eve)

Samantha Jones – Kim Cattrall

 
Kim Cattrall (1956) speelde de hilarische rol van de seksverslaafde Samantha Jones. Na Sex and the City heeft ze onder andere gespeeld in The Devil and Daniel Webster, Ice Princess en Sensitive Skin. Daarnaast heeft ze ook boeken geschreven, één daarvan is ‘Seksuele intelligentie’. Op dit moment is ze te zien in de serie Modus
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: Fremantle Media (Modus)

Miranda Hobbes – Cynthia Nixon

 
Cynthia Nixon (1966) speelde de cynische advocaat Miranda Hobbes. Cynthia won een Tony award voor haar rol in het toneelstuk Rabbit Hole. Verder was ze te zien in de serie Alpha House en in de films Ruth & Alex, Little Manhattan en Stockholm, Pennsylvania. Ze is getrouwd met Christine Marinoni en heeft drie kinderen. Cynthia Nixon heeft in 2018 bekendgemaakt dat ze zich kandidaat stelt voor het gouverneurschap van de staat New York.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: Amazon Instant Video (Alpha House)

Charlotte York – Kristin Davis

 
Kristin Davis (1965) speelde Charlotte York, extreem conservatief en een hopeloze romanticus. Toen Sex and the City eindigde had ze verschillende rollen in films zoals The Shaggy Dog, Journey 2: The Mysterious Island en Jack & Addie. In 2011 adopteerde ze een meisje uit de Verenigde Staten.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: Walt Disney Pictures (The Shaggy Dog)

Mr. Big – Chris Noth

 
Chris Noth (1954) kennen we natuurlijk als Mr. Big, de grote liefde van Carrie Bradshaw. Net als de rest ging Chris door met acteren. Hij was te zien in The Good Wife, The Glass House en The Perfect Man. Hij is getrouwd met Tara Wilson en heeft één zoon. in 2016 was hij nog te zien in White Girl.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: Universal Studios (The Perfect Man)

Steve Brady – David Eigenberg

 
David Eigenberg (1964) speelde Steve Brady, het onvolwassenen vriendje van Miranda dat zich al te graag wilde bewijzen. Na de show sprak hij een stem in voor Garfield the movie, speelde hij in See You in September en tegenwoordig is David te zien in Chicago Fire. Hij is getrouwd met Chrysti Eigenberg en heeft één zoon.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: NBC (Chicago Fire)

Stanford Blatch – Willie Garson

 
Willie Garson (1964) speelde Stanford Blatch, de ‘gbf: gay best friend’ van Carrie Bradshaw. Willie heeft verschillende rollen gehad in onder andere Freaky Friday, Labor Pains, Two and a half men en samen met Cynthia Nixon in Little Manhattan. Hij heeft één zoon. Tegenwoordig is hij te zien in de series zoals Hawaii Five-0, Scandal en de film The Polka King.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: First Look Studios (Labor Pains)

Trey MacDougal – Kyle MacLachlan

 
Kyle MacLachlan (1959) speelde Trey Macdougal, de eerste echtgenoot van Charlotte York. Hij bleek toch niet zo perfect te zijn als hij leek, dus uiteindelijk gingen ze uit elkaar. Kyle was later te zien in verschillende films en series. Onder andere Desperate Housewives, How I Met Your Mother en The Good Wife samen met Chris Noth. Hij is getrouwd met Desiree Gruber en heeft één zoon.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: CBS (The Good Wife)

Aidan Shaw – John Corbett

 
John Corbett (1961) speelde Aidan Shaw, de ex-vriend van Carrie Bradshaw. Hij was meubelmaker en tijdens zijn relatie met Carrie, bedroog zij hem met Mr. Big. John Corbett was na zijn rol in Sex and The City te zien in My Big Fat Greek Wedding, The Messengers en I Hate Valentine’s Day. Hij heeft een relatie met voormalig model en actrice Bo Derek. Binnekort is hij te zien in de serie Portlandia.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: IFC Films (I Hate Valentine's Day)

Harry Goldenlatt – Evan Handler

 
Evan Handler (1961) speelde Harry Goldenlatt, de man van Charlotte York met wie ze uiteindelijk trouwt. Evan was na Sex and The City te zien in The Family Tree, 24 en Six Feet Under en hij is bekender geworden door zijn rol in Californication. Hij is getrouwd met Elisa Atti en heeft één dochter.
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: Network Ten (Californication)

Smith Jerrod – Jason Lewis

 
Jason Lewis (1971) speelde het vriendje van, jawel, Samantha Jones. Hij was na Sex and The City te zien in verschillende films en series, onder andere: How I Met Your Mother, The Pardon en Hit the Floor. Tegewoordig speelt hij in de serie Midnight Texas en zal hij spelen in de aankomende film Half Magic.
 
 
Bron: New Line Cinema (Sex and the city) Bron: NBC (Midnight Texas)
 
Wie was jullie favoriete SATC personage?
 
Bron: HBO, Getty Images, Imdb.com
 

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Reminiscence

  • Recensie: Sex Education - seizoen 3

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Emily in Paris seizoen 2 onthult eerste beelden

Gerelateerde artikelen

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • De cast van Married with Children: toen vs nu

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

  • Friends Cast Toen en Nu

Zoek in artikelen