Wat doet de cast van Gilmore Girls nu?

Gilmore Girls speelde zich af in het fictieve stadje Stars Hollow in Connecticut. Hier woonde Lorelai Victoria Gilmore met haar dochter Rory. Remember? Gilmore Girls mag dan misschien al jaren afgelopen zijn, het is en blijft een heerlijke serie. Lees hier waar de cast zich de laatste jaren mee bezig heeft gehouden. 
 
Lorelei Gilmore – Lauren Graham
 
Lauren Graham (1967) speelde Lorelei Gilmore. Na Gilmore Girls heeft ze rollen gehad in verschillende films en series. Ze speelde in de serie Parenthood, maar daar moest ze mee stoppen vanwege gezondheidsproblemen. Daarnaast heeft ze ook in de films Max, A Merry Friggin Christmas en It’s Kind Of A Funny Story gespeeld. Ze is samen met haar partner Peter Krause.
 
Bron: Getty
 
Rory Gilmore – Alexis Bledel
 
Alexis Bledel (1981) speelde Rory Gilmore. Even een leuke fun fact om te beginnen: Alexis haat koffie en dronk elke keer in de serie cola in plaats van koffie. Na Gilmore Girls is ze druk bezig geweest. Ze speelde in Dawes on Mad Men, ze speelde in The Sisterhood Of The Traveling Pants deel één en twee en nog een hoop andere films. In 2013 werd er gesproken dat Alexis de hoofdrol kreeg in 50 Shades of Grey, maar dit bleek later niet het geval. Ze is getrouwd met Vincent Kartheiser. 
 
 
Sookie St. James – Melissa McCarthy
 
Melissa McCarthy (1970) speelde Sookie St. James en werd na Gilmore Girls bekender dan ooit. Ze verslindt de ene filmrol na de andere. Ze heeft een kledinglijn, een rol bemachtigd in de nieuwe Ghostbusters remake en heeft gespeeld in Spy, The Heat en een hoop andere films. Good job Melissa.  Ze is getrouwd met Ben Falcone en heeft twee kinderen.
 
 
Lane Kim – Keiko Agena
 
Keiko Gilmore (1973) speelde Lane Kim. Fans zijn er nog steeds niet overheen wat er maar haar is gebeurd. Na Gilmore Girls zagen we haar in Labor Pains en Transformers: Dark of the Moon. Ze is getrouwd met Shin Kawasaki. Het koppel is in helikopter in LA getrouwd. 
 
 
Emily Gilmore – Kelly Bishop
 
Kelly Bishop (1944) speelde Emily Gilmore. In series en films speelt ze opvallend vaak een moeder. Voordat ze in Gilmore Girls speelde, speelde ze een moeder in Dirty Dancing, Wonder Boys en Private Parts. Na Gilmore Girls was ze te zien in Friends with Kids en A Novel Romance. Voor deze rollen heeft ze verschillende prijzen gewonnen. Ze is getrouwd met  Lee Leonard.
 
 
Luke Danes  - Scott Patterson
 
Luke Danes (1958) speelde Scott Patterson. Het was eigenlijk de bedoeling dat hij maar een paar afleveringen mee speelde, maar uiteindelijk kreeg hij een vaste rol. Na Gilmore Girls was hij te zien in drie films van Saw, vanaf 2010 in 90210 en is hij kunstenaar en fotograaf.
 
Bron: Paul Archuleta/FilmMagic
 
Paris Gellar – Liza Weil
 
In de eerste instantie wilde Liza Weil (1977) de rol van Rory, maar ze kreeg de rol van Paris Gellar. Na deze rol speelde ze mee in een enkele aflevering van Grey’s Anatomy, Scandal en Private Pratice. Tegenwoordig is ze te zien in de succesvolle serie How To Get Away With Murder. Ze is getrouwd met Paul Adelstein en heeft één dochter.
 
 
Kirk Gleason – Sean Gunn
 
Sean Gunn (1974) speelde de rol van Kirk Gleason. Na Gilmore Girls is hij druk bezig geweest. Hij speelde in Glee Bunheads, Bones en Guardians of the Galaxy.
 
 
Richard Gilmore – Edward Herrmann
 
Edward Herrmann kennen we als Richard Gilmore. In 2014 is hij overleden aan hersenkanker. Voor zijn dood was hij te zien in How I Met Your Mother, Law & Order en Grey’s Anatomy. Hij heeft drie kinderen.
 
Bron: Getty
 
Michel Gerard – Yanic Truesdale 
 
Yanic Truesdale (1970) speelde de rol van Michel Gerard. Na Gilmore Girls was hij vooral te zien in Franse tv-shows en hij speelt in de film The Fixer. Daarnaast heeft hij een spin studio geopend. 
 
 
Dean Forester – Jared Padalecki
 
Jared Padalecki (1982) speelde Dean Forester, Rory’s eerste vriendje. Tegenwoordig speelt hij Sam Winchester in de serie Supernatural. Een tijdje terug leed hij aan een depressie en nu helpt hij mensen met een depressie. Hij is getrouwd met Shepherd Padalecki en heeft twee kinderen.
 
 
 
Logan Huntzberger – Matt Czuchry
 
Matt Czuchry (1977) speelde Logan Huntzberger. Met deze rol is hij bekend geworden. Na Gilmore Girls was hij te zien in Friday Night Lights en The Good Wife. 
 
 
Jackson Belleville – Jackson Douglas
 
Jackson Douglas (1969) speelde Jackson Belleville. Hij sprak dertien jaar lang een stem in voor Family Guy. Hij is getrouwd met Alex Borstein en heeft twee kinderen.
 
 
Jess Mariano – Milo Ventimiglia
 
Milo Ventimiglia (1977) speelde Jess Mariano. Na Gilmore Girls is hij door gegaan met acteren en was onder andere te zien in Heroes, Wild Card, The Whispers en That’s My Boy. In 2009 werd uitgeroepen tot de meest sexy vegetariër. 
 
 
Wie was jullie favoriete personage uit Gilmore Girls?
 
 
Bron: Biography

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Series met de mooiste mannen

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen