9 iconische Disney Halloween momenten

Feestdagen betekende vroeger niet alleen veel snoep, maar ook speciale afleveringen van je favoriete series. Iedere Halloween zend Disney Channel een speciale aflevering in Halloween thema uit. Dit zijn de 9 meest iconische afleveringen op Disney Channel in Halloween thema. 
 
1. Even Stevens
 
Deze aflevering had het allemaal: studenten zonder ogen, een overmatige hoeveelheid melk en Louis zijn hoofd op Ren haar lichaam. Ren stal iedereens ogen uit hun hoofd. Louis probeerde te ontsnappend, maar dat liep niet goed af voor hem. Deze aflevering was best wel creepy.. 
 
Bron: Disney
 
2. That’s So Raven
 
In deze aflevering werden Raven en Chelsea in koeien. Inclusief koeientong en oren. Nadat de meiden per ongeluk de ‘Do not eat meat’ knop lieten vallen, werden ze omgetoverd in koeien.
 
Bron: Disney
 
3. Hannah Montana 
 
Miley Cyrus speelde twee rollen in deze aflevering. De rol van Hannah Montana en van haar nichtje Luann. Luann komt op visite tijdens Halloween en dat pakt niet helemaal uit als verwacht. Ze bindt Miley en vertelt iedereen dat Miley Hannah Montana is. 
 
Bron: Disney
 
4. Wizards of Waverly Place
 
Alex heeft opbracht gekregen om wraak te nemen op de Russo family’s Haunted House. Hij reist in deze aflevering naar de Wizard World en vraagt een aantal geesten om hulp. Helaas, zijn deze geesten niet beangstigend, behalve Mantooth die in staat is tot de hele familie om te toveren tot iets duisters. 
 
Bron: Disney
 
5. Lizzie McGuire
 
Geef maar toe, deze aflevering van Lizzie McGuire was vroeger dood eng. Nadat Kate belachelijk deed over ‘Miranda’s Day of the Dead skeletons’, kwamen de skeletten tot leven. Kate was doodsbang, dus Lizzie haar prank was zeker geslaagd. 
 
Bron: Disney
 
6. Phil of the Future
 
Als Phil en Keely in deze aflevering erachter komen dat Debbie een cyborg is, doen ze er alles aan om haar te stoppen. Dit alles doen ze in een tweekoppig hockeyspeler kostuum. Een iconische aflevering!
 
Bron: Disney
 
7. The Suite Life of Zack and Cody
 
Zack, Cody, Londen, Maddie en Esteban Julio Ricardo Montoya de la Rosa Ramírez gaan in deze aflevering overnachten in de verlaten suite 613. Het gerucht gaat dat het daar spookt. Later blijkt alles maar een prank te zijn van Zack, maar op het einde ziet de tweeling een vrouw in een schilderij kruipen en vervolgens rennen de twee schreeuwend de kamer uit. Zou het dan toch spoken in suite 613?
 
Bron: Disney
 
8. Kim Possible
 
Kim Possible liegt tegen Ron Stoppable en haar familie, zodat ze naar een Halloween feestje kan. Omdat ze vloeibare metalen ‘thingamabob’ om haar pols heeft, verandert Kim elke keer als ze liegt meer in een robot.
 
Bron: Disney
 
9. The Proud Family 
 
Nadat Penny Oscar zijn Scary snacks heeft gegeten, krijgt ze super krachten. Met behulp van haar nieuwe krachten gaat ze de strijd aan tegen Bruto Sisters. Suga Mama is gekleed als de Bruid van Frankenstein. Hoe leuk is dat?
 
Bron: Disney
 
Wat is jullie favoriete Halloween aflevering van Disney?
 
 
Bron: MTV
 

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • 16 x gezellige Halloween films

  • 8 sterren van The Vampire Diaries waarvan je was vergeten dat ze in een Disney Channel Original Movie hebben gespeeld

  • 10 regels die Disney sterren moeten volgen

  • Do It Yourself: 3x herfst DIY waar je het warm van krijgt!

  • Disneyfiguren in een creepy jasje

Zoek in artikelen